Репер Далибор Андонов Гру трагично је изгубио живот у понедељак у Земуну током вожње кајта и иза себе оставио жену Даницу и двоје деце, сина Вука и Рељу.

На друштвеној мрежи "Фејсбук" појавио се снимак којим су, како се верује, сасвим случајно камером забележени последњи тренуци познатог српског репера.

- Мислим да сам данас, сасвим случајно, снимио покојног Груа како вози кајт на Дунаву код Земуна! Бог душу да му прости - написао је аутор тог снимка у коментару на свом профилу.

Прочитајте још - СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Ево шта је узрок смрти репера Груа и када ће бити сахрањен

- Гру је возио по Дунаву. Био је у води и паковао линије, канапе кајта, када је кошава нагло грунула. Није имао контролу због тих линија и кајт му је ушао у "loop" (стање неконтролисаног кретања). Испуцавао га је снажно у воду и из ње око пет пута за 20 секунди. Није стигао да се откачи. Одмах је био готов - рекао је очевидац.

Прочитајте још - ДУША ОВОГ ДЕЧАКА САДА ИДЕ У РАЈ; Ђорђе Рамирез: Гру је био моја инспирација; Владо Георгијев: Нема речи којима бих могао описати тугу...

Према његовим речима, Гру је био одличан возач.

Реперово тело је неколико сати лежало је у чамцу којим је извучен на обалу. Полиција је обавила увиђај, након чега су стигли мртвозорници и однели тело репера.