СИЛЕЏИЈЕ ИЗ ПРИЈЕПОЉА: Нагодили се са Тужилаштвом

А. Р.

уторак, 10. 09. 2019. у 09:16

СИЛЕЏИЈЕ ИЗ ПРИЈЕПОЉА: Нагодили се са Тужилаштвом

Туча се догодила испред популарног кафића / фото А.Ровчанин

После бруталног пребијања у Пријепољу тројица нападача признали кривицу и склопили споразум са Тужилаштвом. Двојица ће бити три месеца у кућном притвору, а један призхватио условну казну

ТРОЈИЦА Пријепољаца који су у ноћи између петка и суботе брутално претукла Ђорђа Дробњака и Елдара Козицу, признали су кривицу и склопили нагодбу са Основним јавним тужилаштвом у Пријепољу,сазнају "Новости". Драган Б. и Бранко С. осуђени су на по три месеца кућног притвора, док је Синан М. осуђен на две године условног затвора, док је четврти нападач ослобођен оптужби. Тројици насилника на терет је стављено кривично дело насилничко понашање.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Преступници бију немилице

Група насилника која је одраније због сличних кривичних дела позната органима гоњења, без икаквог повода, насрнула је у суботу рано ујутру испред локала "Сан Марко" на Ђорђа Дробњака и Елдара Козицу и том приликом металном шипком нанела им телесне повреде у пределу главе, врата и леђа.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

друг Чабор

10.09.2019. 11:36

"металном шипком нанела им телесне повреде у пределу главе" то је покушај убиства, а не насилничко понашање....овде (у Србији) нешто гадно смрди!

Bole

10.09.2019. 19:19

vi prijatelji kad se oporavite, zajedno sa familijom pa metalnim šipkama. I nemojte da se nagadjate nego udri dok imate snage. A nek vas snaga posluži, pa nek se oni posle nagadjaju sa tužilaštvom ili grobarima.

Milica Minic

19.09.2019. 00:11

Opet nase sudstvo blagonaklono gleda na siledzije i kriminalce. Sa mirisom korupcije.