КРВАВ СУКОБ У РИТОПЕКУ: У пуцњави рањен зет угледног бизнисмена, полиција трага за нападачем

Л. Ђ. Т.

09. 09. 2019. у 10:50

КРВАВ СУКОБ У РИТОПЕКУ: У пуцњави рањен зет угледног бизнисмена, полиција трага за нападачем

Расправа у кафани наводно је почела због наручивања пића из шанка /Фото: Информер

У пуцњави која се догодила у једној кафани у београдском насељу Ритопек, непознати нападач ранио је Сашу Раденовића (47), зета познатог бизнисмена Зорана Карића

У ПУЦЊАВИ која се догодила у понедељак, два часа после поноћи у једној кафани у београдском насељу Ритопек, непознати нападач ранио је Сашу Раденовића (47), зета познатог бизнисмена Зорана Карића. Он је након инцидента превезен у Ургентни центар.

- Повређени је општег стабилног стања и налази се на одељењу хирургије - рекли су у понедељак у Ургентном центру за "Новости".

Према незваничним информацијама, до потезања оружја и рањавања дошло је после свађе која је, наводно, почела у ресторану због - узимања пића из шанка, а према другим изворима до кошкања је дошло на паркингу испред угоститељског објекта. Полиција ради на расветљавању овог случаја, као и на идентификацији нападача који је испалио метак из пиштоља. Како се незванично сазнаје, рањени Саша Раденовић је зет познатог бизнисмена Зорана Карића, једног од четворице чувене браће из Пећи. Саша је у браку са његовом ћерком Јефимијом.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
ПУЦЊАВА НА ДОРЋОЛУ: Мушкарац рањен у ноге

Зоран Карић је, према незваничним информацијама, био те ноћи у овом локалу са супругом, зетом и ћерком. Он и супруга су отишли пре избијања свађе. Иначе, Зоран Карић се својевремено и сам нашао на ступцима црне хронике. Он је 2005. био умешан у пуцњаву у једном београдском ресторану на Карабурми. Хитац је, како је касније утврђено, испалио у самоодбрани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Niko

09.09.2019. 12:16

Sve bre neki ugledni biznismeni...nosio prazne gajbice i zaradio za s8 audi.. Sta bi bilo da je nosio pune, sigurno bi zaradio za bugati

Znalac

09.09.2019. 12:21

ma cim je zet uglednog biznismena, a puca po kafanana jasno je koliko su i on i biznismen ugledni

Nuclear Vlasta

09.09.2019. 13:21

А како се зове „угледни бизнисмен“ када сте га већ поменули. Да није можда близак власти !? Ако је тако онда је контраверзни бизнисмен. Одавно у Србији закон није исти за све.....

Crni Gruja

09.09.2019. 19:15

Taj ugledni biznismen je pre nešto više od deset godina pucao na čoveka u kafani na Karaburmi i ranio ga. Toliko o njegovom ugledu.

Боби

09.09.2019. 22:20

Само се маришите, да се решимо криминалаца!!!