Како Новости сазнају, у великој међународној полицијској акцији у близини Азорских острва у Атлантском океану, када је заплењено око 800 килограма кокаина, ухапшени су држављанин Мексика Емануел Алехандро Ацевес Куевас, држављанин Русије Сергеј Расохин и држављанин Србије Владислав Фунштајн.

У Србији су ухапшени отац и син Мирко и Драган Ђанковић. Фунштајн је, иначе, пре неколико година ухапшен и у Хрватској са групом која је шверцовала више од 100 килограма марихуане.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је пала криминална група са држављанима Србије, заплењен кокаин вредан око 50.000.000 евра! (ВИДЕО)

Кокаин је запленила полиција Шпаније на основу оперативних информација које су им доставили припадници Службе за борбу против организованог криминала Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

Кокаин, различита рачунарска опрема, више мобилних телефона и обилна документација заплењени су у конструкцији једрилице, а том приликом шпанска полиција ухапсила је тројицу осумњичених чланова организоване криминалне групе, која се терети да се у дужем временском периоду бавила кријумчарењем великих количина кокаина из Латинске Америке у Европу.

Драган Ђанковић Фото Фејсбук


Емануел Алехандро Ацевес Куевас Фото фејсбук


Мирко Ђанковић Фото Фејсбук


Сергеј Расохин Фото Фејсбук


Владислав Фунштајн Фото Фејсбук