У кући у Аранђеловцу пронађена аутоматска пушка и противавионски метак

Танјуг

уторак, 20. 08. 2019. у 12:59

У кући у Аранђеловцу пронађена аутоматска пушка и противавионски метак

Илустрација Фото: Д. Миловановић

Претресом домаћинства у коме Ј. К. живи, полиција је пронашла аутоматску пушку и 47 пиштољских метака, док је код његовог оца пронађен противавионски метак
Полиција у Аранђеловцу ухапсила је Ј. К. (1992) из Аранђеловца, а против његовог оца поднела пријаву, јер су у њиховом домаћинству пронађени аутоматска пушка и противавионски метак.

Прочитајте још: Оптужен да је тетки из освете запалио кућу

Претресом домаћинства у коме Ј. К. живи, полиција је пронашла аутоматску пушку и 47 пиштољских метака, док је код његовог оца пронађен противавионски метак.

Ј. К. је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Аранђеловцу, саопштио је МУП.

Он се сумњичи да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, док је по налогу надлежног тужилаштва, због истог кривичног дела, против шездесетдвогодишњег оца осумњиченог, поднета кривична пријава у редовном поступку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Hercegov Grad

20.08.2019. 13:21

Zamislite :protiv avijonski metak i to jedan?! Treba ga "obesiti," odakle mu proti avijonski metak?!

Marko

20.08.2019. 14:34

Da je uakon normalan covek bi pusku prebacio u poluatomatsku i legalizovao,metak "jedan ceo" vratio i gotovo.Ovako sta ce mora da je cuva na crno,mozda mu je uspomena

dane

21.08.2019. 07:27

Pa trebao je pusku prepraviti u PAP. Jedan metak ko ni jedan mozda je suvenir.Sta ne pretresu one dole u Presevu i Bujanovcu pa tamo vreujem da nebi moglo stati u sleper kolicina koju bi zaplenili.Samo ko njih sme da dira jer su zasticeni od dve bratske supersile.Nesme tamo ni pomisliti na pretres ni Policija i Zandamerija dok ne pitaju Brisel,Berlin ,London,Vasington.Sta ce moze im se.