СТЕФАНА М. (14) из Прибоја утопила се у недељу око 18 часова у Београду, а њено тело у Сави код Галовице пронашли су рониоци Жандармерије. Према првим информацијама, она је била на породичном слављу заједно са родитељима. Купала се са другом децом када је изненада нестала. Покренута је опсежна потрага, али када је њено тело пронађено она више није давала знаке живота.

Тачне околностима под којима се несрећна девојчица удавила још нису познате. Тачан узрок несреће показаће обдукција, након чега ће тело бити превезено у Прибој, где ће девојчица бити и сахрањена.

Четрнаестогодишња Стефана М., пред крај летњег распуста отишла је у Београд на породично славље, заједно са родитељима, оцем Владаном, мајком Јеленом и млађим братом Андрејом. Према речима једног од пријатеља ове породице, девојчица се налазила на сплаву заједно са бројном фамилијом. У једном тренутку, неко од окупљених је приметио да Стефане нема, након чега је почела потрага и права драма, а позвана је и полиција. После вишечасовне потраге, тело несрећне девојчице Жандармерија је пронашла недалеко од сплава на којем је била.

Прочитајте још - ОВО ЈЕ ДЕВОЈЧИЦА КОЈА СЕ УТОПИЛА У САВИ: Околности трагедије и даље непознате (ФОТО)

- Стефана се играла у води са осталом децом, она је била најстарија. У граји и галами у први мах нису приметили да је нема. Када су схватили да није ту, деца су се успаничила и позвала су родитеље, који су прво позвали полицију и претражили обалу и простор око сплава. Нажалост, рониоци Жандармерије пронашли су њено тело недалеко од места на којем је последњи пут виђена - каже наш саговорник.

САХРАНА У РОДНОМ ГРАДУ

ЖИТЕЉИ Прибоја са неверицом су примили вест да је њихова суграђанка настрадала у Савском језеру. Они који знају породицу Мановић кажу да се ради о честитим људима, те да је отац Владан истакнути спортски радник. Након што буде завршена обдукција, тело настрадале Стефане биће пребачено у Прибој, где ће она бити и сахрањена.