ОТМИЦА МАРИЈЕ У ИТАЛЈИ ДОБИЛА ФИЛМСКИ ОБРТ: Мет је био њен партнер, он побегао главом без обзира

Novosti online

18. 08. 2019. у 12:07

ОТМИЦА МАРИЈЕ У ИТАЛЈИ ДОБИЛА ФИЛМСКИ ОБРТ: Мет је био њен партнер, он побегао главом без обзира

Printscreen youtube

Отмица Српкиње Марије Т. (35), која се у среду око 10 сати догодила на централном градском тргу у Торину у Италији, добила је неочекивани обрт
Отмица Српкиње Марије Т. (35), која се у среду око 10 сати догодила на централном градском тргу у Торину у Италији, добила је неочекивани обрт, пошто су истражитељи дошли до информација да је мета киднаповања највероватније требало да буде њен љубавник Зоран Н. (42), који је успео да се отргне и побегне отмичарима маскиранима у полицајце.

Подсетимо, филмска отмица догодило се насред улице, наочиглед многобројних туриста и грађана Торина. Из црног "фолксваген турана" излетела су двојица мушкараца обучена у полицајце, зграбила жену и увукла је у комби, док је мушкарац, који је био са њом у друштву, побегао. Грађани су одмах позвали полицију, која је у муњевитој акцији ухапсила отмичаре и ослободила Марију.

Међутим, прича о отмици Српкиње добила је нови обрт, пошто је полиција пронашла документа која је изгубио мушкарац док је бежао и утврдила да је с њом у друштву био Србин раније осуђиван за преваре. Марија је најпре одбијала сваку сарадњу с полицијом да би затим испричала невероватну причу.

Наводно је у Торино допутовала како би упознала Зорана, као и да је њен долазак у Италију искључиво љубавне природе. Рекла је и да је тог дана са Зораном, као пратња, кренула на његов пословни састанак.

- Високе потпетице, сломљене током борбе са отмичарима, црвена хаљина са црним принтовима и фирмирана торба од 2.000 евра, у којој је било још 2.700 евра у кешу. Овако је изгледала Марија Т., док је са Зораном Н. ишла на састанак са Аустријанцем Едвардом Липенским (58), за ког се касније испоставило да је био саучесник у отмици. Он је, како се сумња, требало да намами пар, чију је отмицу тражио Немац Мајкл Хофман (54), ког су наводно преварили за 50.000 евра - пренели су италијански медији.

Како наводе, цео случај је обавијен велом мистерије.

- Након што је одлучила да проговори, Марија је тврдила да је желела да упозна Зорана, с којим је потом провела две ноћи - пренели су истражитељи, који откривају и да сумњају у ове наводе јер верују да се њих двоје познају много дуже.

- Зоран живи између Торина и Беча, и верујемо да је у Бечу упознао Марију, а да су се договорили да се нађу у овом италијанском граду, у који је Марија допутовала са супругом. Када се њен муж због посла вратио у Беч, она је продужила боравак у Италији, али са Зораном - тврде медији и наводе да се после свега Марија вратила супругу у Беч.

Италијански медији наводе да је Марија, која има држављанства Србије и Аустралије, рођена у Македонији и да је, пошто ју је полиција ослободила, тврдила да је трудна.

- Пребачена је у болницу, али су лекари утврдили да то није истина и да не чека бебу - навели су они.
Како преносе, аустралијско држављанство добила је пошто се удала за мушкарца из те земље. Зоран Н., ког је полиција идентификовала пошто је током бежања изгубио документа, преко адвоката је поручио да ће наредних дана доћи у полицију, али и да је кобног дана Марију Т. оставио саму јер се уплашио.

- Покушали су и мене да одвуку у комби. Побегао сам јер сам се плашио да ће ме убити - рекао је наводно он и преко адвоката објаснио да је он тај који је требало да се нађе на састанку са човеком који му је понудио да раде заједно.

- Очигледно је то била замка - додао је Србин, који је, како тврде медији, већ осуђиван на годину и шест месеци затвора због преваре од 350.000 евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Deda Panta

19.08.2019. 01:00

Zinulo za pare pa se ne pita ko je i šta je ta "ljubavna" prilika a posle kuknjava.