НАВОДНИ МАНИЈАК СЕ ПРЕДАО ПОЛИЦИЈИ: Приморавао десетогодишњу пасторку на орални секс, жени претио да ће је убити

Б.Г.

петак, 16. 08. 2019. у 18:31

НАВОДНИ МАНИЈАК СЕ ПРЕДАО ПОЛИЦИЈИ: Приморавао десетогодишњу пасторку на орални секс, жени претио да ће је убити

Фото: Facebook

Раденко Н. (54) из места Бока, у општини Сечањ, приведен је надлежном тужилаштву у Зрењанину, због сумње да је извршио три кривична дела обљуба над дететом, насиље у породици и нелегално поседовање оружја
Раденко Н. (54) из места Бока, у општини Сечањ код Зрењанина, након што се, како причају мештани овог питомог села, сам пријавио полицији, приведен је надлежном тужилаштву у Зрењанину, због сумње да је извршио три кривична дела обљуба над дететом, насиље у породици и нелегално поседовање оружја, тј. пиштоља, којим је претио својој супрузи, а она га је у страху, приликом пријављивања случаја, предала полицији.


Педесетчетворогодишњи Ром, рођен у Боки, који иза себе има неколико пропалих бракова и децу са женама са којима је живео, наводно је током јуна месеца у неколико наврата, у напуштеној кући тик уз његову породичну у којој су живели, десетогодишњу пасторку додиривао по гениталијама и приморавао на орални секс.


Када му је супруга, која није из Боке и која је са ћерком из претходног брака дошла да живи са њим, запретила да ће га пријавити полицији, он је побегао у Аустрију и током јула месеца телефоном више упута озбиљно јој претио убиством, због чега су жена и девојчица прешле у Сигурну кућу у Зрењанину.


Прочитајте још: За силовање и подвођење малолетне пасторке 16 година робије


У Боки, у коју се последњих неколико година доселило пуно људи са разних страна, сви су у шоку и неверици, обзиром да Раденка Н. познају, јер се ту родио, има два рођена брата, који су такође познати у селу као мирни људи.


- Често је одлазио у Аустрију и тамо се бавио неким бизнисом вероватно, јер од нечега је морао да живи и издржава породицу, јер то добро знам овде је долазио са новцем и углавном није радио ништа – прича комшиница из Косовске улице у Боки, уз напомену да је чула да је за Денком, како га у селу сви зову, била расписана потерница, након што га је супруга пријавила.


- Није био проблематичан и за њега нико не би помислио да је у стању да учини нешто овако гнусно. Да ли је то заиста учинио или не, тешко је просудити и нека се тиме баве истражни органи – прокоментарисала је мештанка села Бока, ужаснута трендовском појавом све чешћег насиља над децом и сексуалног иживљавања од стране очева и очуха.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

neko

16.08.2019. 20:46

@Mina - Ne smes ti nikom da lomis kicmu pa ni radom a taj rad ima da se plati do zadnje pare kao i prekovremeno ako naravno njemu odgovara,ako ne onda cemo opet u dogledno vreme da organizujemo lov na vestice da bi opet sasekli femino manijake.

Puz

16.08.2019. 20:09

Za ovakve ne smeju postojati olaksavajuce okolnosti i slicne pravne gluposti. Manijak i potencijalni ubica.... Za ovakve je samo rudnik....

Sv.Petar

16.08.2019. 20:28

@ - Pazi boga ti poljubim - "Navodni manjijak",a toliko brakova rasturio i ostavio decicu, sada nasao da se izzivljava na pastorki od 10 godina !!! Ako je nevun zasto je bjezao u Nemacku ??? Kastrirati "manijaka",dozivotna robija i kamenolom - to ce mu biti najbolje,a kolege u zatvoru ce mu "naplatiti" jer posebno "obozavaju pedofile i silovatelje dece !!!!