Ухапшен држављанин Србије због убиства пре 11 година

М. С.

петак, 16. 08. 2019. у 15:33

Ухапшен држављанин Србије због убиства пре 11 година

Фото Весна Радојевић

Службеници Управе полиције ухапсили су приликом покушаја уласка у Црну Гору, А.М. (37), држављанина Републике Србије, који се потражује због сумње да је у Холандији починио кривично дело убиство

Службеници Управе полиције су на Граничном прелазу Драченовац, приликом покушаја уласка у Црну Гору, ухапсили А.М. (37), држављанина Републике Србије, који се потражује међународном потерницом НЦБ Интерпол Хаг због сумње да је у Холандији починио кривично дело убиство.

-Међународна Интерполова потјерница издата је за А.М. ради обезбеђења његовог присуства у кривичном поступку који се против њега води у Холандији због основане сумње да је 20 јуна 2008. године, у граду Бреда убио човека са више убода ножем., саопштила је Управа полиције Црне Горе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - UHAPŠEN MLADIĆ U BORČI: Potukli se pa izbo 24-godišnjaka u stomak

Судија за истрагу Вишег суда у Бијелом Пољу је за А.М. донео решење о одређивању екстрадиционог притвора. Следи комуникација надлежних органа Црне Горе и Холандије ради изручења тог лица овој држави.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Terenac

16.08.2019. 17:40

Ako je ubica, neka odgovara.Ali kako to da drzavljanina srbije crna Gora isporučuje holandiji?Zar nije pre neki dan onaj severnomakedonac rekao da onaj šiptarski terorista nije državljanin srbije oa ga neće isporučiti srbiji???