ПОВРЕЂЕНО ПЕТОРО ПУТНИКА: Још једна саобраћајка у Сићевачкој клисури

В. Ћ.

среда, 14. 08. 2019. у 19:47

ПОВРЕЂЕНО ПЕТОРО ПУТНИКА: Још једна саобраћајка у Сићевачкој клисури

Фото В.Ћирић

Како сазнајемо најтеже повреде задобио је возач породичног аутомобила, који је са својим сапутницима пребачен и нишки Клинички центар

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи на путу Ниш-Пирот, која се око 18 часова догодила код десетог тунела у Сићевачкој клисури, повређено је пет особа. Несрећа се десила када се аутомобил немачких таблица у којем је било петоро турских држављана, из непознатих разлога скренуо у супротну траку и буквално подвукао под шлепер турских регистрација. Како сазнајемо најтеже повреде задобио је возач породичног аутомобила, који је са својим сапутницима пребачен и нишки Клинички центар. Саобраћај је обустављен у оба правца, а увиђај ује у току.

Такође данас, односно јутрос у Сићеву се догодила још једна несрећа која је однела два живота турских држављана, чији је аутомобил од силине судара слетео на пругу Ниш-Пирот.

Комплетна Сићевачка клисура са својих 13 тунела на магистрали од Ниша ка Пироту и бугарској граници је једна велика црна тачка у којој се нарочито током лета, када је повећана фреквенција саобраћаја дешавају страшне несреће. Судари се најчешће дешавају приликом непрописног претицања или претицања колоне возила, односно због пребрзе вожње. Управо зато се са великим оптимизмом очекује отварање комплетног источног крака Коридора 10, који ће спасти многе животе.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације