ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пецарош у уторак пронашао тело жене, претпоставља се да је то нестала Бранка Урошевић

NovostiOnline

14. 08. 2019. у 08:59

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пецарош у уторак пронашао тело жене, претпоставља се да је то нестала Бранка Урошевић

Фото Фејсбук

Према незваничним информацијама тело несрећне жене пронашао је пецарош у кориту реке Саве у атару села Дреновац
Бранка Урошевић (48) из Шапца, која је нестала прошлог четвртка, јуче је пронађена мртва. Према незваничним информацијама Телевизије Шабац тело несрећне жене пронашао је пецарош у кориту реке Саве у атару села Дреновац.

Бранка је бициклом отишла у продавницу, а са собом није понела телефон, лична документа, нити новчаник. На себи је имала фармерке и мајцу.

- Она је као и сваког дана дошла кући с посла. Пошто је радила као шнајдерка, поподне је кренула да купи конце за шивење, јер је и код куће помало радила тај посао. То је било негде око пет сати. Међутим, те вечери се није вратила кућа - прича кћерка Тамара.

Породици је било сумњиво кад се није појавила ни следећег јутра, а кад су схватили да је нема ни на послу, нестанак су пријавили полицији.

- Кад сам схватила да није дошла ни на посао, онда смо кренули у потрагу. Међутим, не знамо где бисмо је тражили, јер се није никада догађало да не дође кући или да се не појави на послу. Понекад је ишла код сестре, али никада на дуже време, или да се нама не јави - прича кћерка, видно узнемирена.(ТВ Шабац)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације