ПРЕИНАЧЕНА ПРЕСУДА: Силовао сина, добио осам година

Љ. Т.

уторак, 13. 08. 2019. у 20:07

ПРЕИНАЧЕНА ПРЕСУДА: Силовао сина, добио осам година

Фото Љ.Т.

Апелациони суд у Нишу преиначио пресуду зајечарских колега и Б. В. (46) из околине Књажевца повећао казну са пет на осам година затвора због продуженог дела обљубе над дететом

АПЕЛАЦИОНИ суд у Нишу преиначио је пресуду Вишег суда у Зајечару и, уместо првобитних пет, изрекао је правоснажну и извршну казну од осам година затвора за Б. В. (46), из околине Књажевца, због продуженог кривичног дела обљубе над дететом.

Он је оглашен кривим јер је Апелациони суд установио да је од 2015. када је дечак имао само 11 година, свог сина обљубио у купатилу породичне куће. Злостављање се наставило и наредне две године, када је отац приморао сина да га орално задовољи, након чега је дечак покушао да себи пресуди ножем.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Драма у Новом Саду: Помогао полицајцу да спречи скок са моста

Виши суд је, најпре, донео првостепену пресуду против Б. В. од пет година затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

ВИД

13.08.2019. 20:25

За ово мора бити изречена смртна казна али пошто је она укинута овакве ствари изискују да се ова врста казне промптно уведе. Не знам какве олакашавјуће околности су нашле судије, када су досудиле овом сотони "оцу" овако благу казну и то доводи под сумњу и морални лик тих судија. Унапред знам да овај текст нећете објавити, с обзиром на моралну декаденцију нашег друштва али се ипак надам да ће ово неко прочитати...!

Zoran

13.08.2019. 20:28

Smešne presude i jedna i druga. Žrtva će da pati i da se leči doživotno. Za počinioca samo doživotan zatvor bez prava na pomilovanje. To bi trebalo da bude jedina presuda za svako dokazano silovanje. To je najgnusniji i najopakiji čin od koga se žrtve ne oporave.

Deda Gedza

13.08.2019. 21:36

@ - Ooooo,Gospode boze, imali te na nebesima ??? Koji je to zlotvor da svoje rodjeno dete siluje,to ni zivotinje ne rade a ne covek !!! Presuda 5, pa 8 godina!!! Kakvi bre osam, obavezna hirurska kastracija i dozivotno u bajbokani!!!

realist.

13.08.2019. 22:03

Dozivotna robija bi bila korrekt a da bi se drugi pedofili i smrdljive idiote Koji su nemilosrdni protiv dece.