НОВЕ ПОЈЕДИНОСТИ ТРЕГЕДИЈЕ У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ: Тела оца и сина у кући била неколико дана, непријатан мирис се осетио чак у дворишту

Рада Шегрт

12. 08. 2019. у 14:22

НОВЕ ПОЈЕДИНОСТИ ТРЕГЕДИЈЕ У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ: Тела оца и сина у кући била неколико дана, непријатан мирис се осетио чак у дворишту

Фото: Рада Шегрт

Тела Дамира Терзина (40) из Новог Кнежевца и његовог оца Светислава (67) којег је он убио ножем, а онда починио самоубиство тако што је попио већу количину лекова, у њиховој породичној кући лежала су неколико дана
Тела Дамира Терзина (40) из Новог Кнежевца и његовог оца Светислава (67) којег је он убио ножем, а онда починио самоубиство тако што је попио већу количину лекова, у њиховој породичној кући лежала су неколико дана, можда чак и читаву недељу. Незвананично сазнајемо да на то указује стање тела која је полиција пронашла у суботу, након што су их позвале комшије, које су посумњале да нешто није у реду, јер Дамир данима није излазио, а светла у кући су непрестано била укључена.


- Тела Светислава и Дамира лежала су поред кревета. Отац је био заклан ножем, а син је попио доста лекова. Оба тела су била модра и стајала су тако неколико дана. Био је ужасно непријатан мирис – незваничне смо сазнали.

Злочин је откривен тако што су комшије приметиле да након смрти мајке Љиљане (64), која се пиштољем убила пре десетак дана на Католичком гробљу, Дамир не излази из куће, није ни померао “опел” који је паркиран испред куће. Упозоравајуће је било то што се светла у кући не гасе и што не ради клима уређај. Протекле суботе комшије су посумњале да се нешто догодило, јер су знали да је Светислав непокретан и везан за кревет, па су позвали полицију. Када је патрола дошла у Улицу Стевана Дороњског 9, у дворишту су осетили непријатан мирис, причају комшије из улице.

- Чим се Љиља убила видело се да нешто није у реду. У кући и испред ње као да није било знакова живота. Последњих дана смо приметили да су светла у кући непрестано укључена и да не ради клима уређај. Први комшија је позвао полицију да погледа шта се догађа. Кад је патрола дошла, већ у дворишту су осетили непријатан мирис. Позвали су форензичаре и када су ушли у кући затекли су два леша. Тела Светислава и Дамира лежала су поред кревета. Отац је био заклан ножем, а син је попио доста лекова. Оба тела су била модра и стајала су тако сигурно неколико дана – испричао је “Новости” један комшија породице Терзин.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УЖАСИ НЕ ПРЕСТАЈУ, ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ: Син убио оца па извршио самоубиство, комшија затекао језив призор

Он сведочи да је Светислав Терзин пре две године доживео мождани удар и од тада је био сасвим непокретан. Супруга и син су морали чак и да га хране.


Фото: Рада Шегрт


БЕЗ ПОСМРТНИЦЕ


Испред куће Терзинових ни у понедељак није било никога. На вратима ни у граду није било ни посмртнице за Светилсава и Дамира. Посмртнице није били ни за Љиљану, јер је син, наводно, рекао да она то не заслужује. Нико није долазио ни од родбине или познаника. Комшијама није било познато ни када ће бити сахрана, јер су тела послата на обдукцију у Центар за судску медицину у Нови Сад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације