ГОДИНУ ДАНА ОД УБИСТВА МИШЕ ОГЊАНОВИЋА: Сања неутешно плакала на гробљу

28. 07. 2019. у 07:15

ГОДИНУ ДАНА ОД УБИСТВА МИШЕ ОГЊАНОВИЋА: Сања неутешно плакала на гробљу
Утучена, кријући лице иза тамних наочара и у црнини, позната манекенка Сања Папић (35) дошла је на Ново гробље на помен свом супругу, адвокату Драгославу Миши Огњановићу
Прошло је годину дана од убиства адвоката Драгослава Огњановића.

Утучена, кријући лице иза тамних наочара и у црнини, позната манекенка Сања Папић (35) дошла је на Ново гробље на помен свом супругу, адвокату Драгославу Миши Огњановићу (57), који је ликвидиран пре тачно годину дана на Новом Београду.

Тужну годишњицу његова трећа супруга Сања Папић, заједно са његовим сином Петром, рођацима и пријатељима, обележила је поменом на Новом гробљу у Београду.

Први је стигао старији мупкарац, који је пољубио споменик, а затим сео на клупицу и сачекао породицу. Убрзо је стигла и неутешна Сања, која је из возила изнела велики букет црвених ружа, које је потом положила на Мишин гроб.

Утучена, са великим црним наочарима, поздрављала се са родбином. Из возила је изнела и нове црвене сталке за свеће, а жена која је дошла са њом донела је велики букет белих ружа.

На гроб свог оца дошао је и Мишин син из првог брака Петар Огњановић. Он је тихо разговарао са рођацима док су га они грлили и тешили.

Док је свештеник држао опело, његова супруга је достојанствено и мирно стајала и гледала у земљу бришући сузе. Помен је одржан у кругу најближе породице и десетак пријатеља и рођака.

Пред саму годишњицу, породица је на споменик поставила и Мишину фотографију, а гроб иначе редовно посећују супруга Сања са којом је имао ћеркицу, али и поменути син Петар из брака са првом супругом Нином. Његова друга супруга била је Плејбој зечица Наталија Михић, са којом је такође добио сина.

У класичној сачекуши 28. јула прошле године непознати нападач испалио је чак седам хитаца у познатог адвоката који је био окренут леђима, а у друштву сина Петра. У вечерњим сатима Огњановић је са сином ишао ка стану у којем је живео, а убица је из прикрајка чекао да види Огњановићима леђа и да запуца.

У пуцњави је повређен и Петар, али срећом метак је само окрзнуо његову шаку и задобио је лакше повреде.

После годину дана још није познат идентитет нападача, као ни наручиоца убиства адвоката. Такође, непознат је мотив ликвидације, али спекулише се да је његов живот био угрожен због познанства са Луком Бојовићем, којег је заступао више од десет година. Бојовић је од 2012. године на издржавању казне од 18 година затвора у шпанском граду Валенсији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

dragan

28.07.2019. 08:33

NEUTESNO PLAKALA........... UTESNE SU BILE SLIKE KOJE JE OBJAVILA SA ODMORA KOJE LICEMERJE

Dixy

28.07.2019. 21:52

@dragan - Ma upravu ste,ne treba da ide na odmor,najbolje da se ziva zakopa jer njega nema

Rajlovac

28.07.2019. 08:35

I policija naravno, osum preko tabloida, nista nije otkrila! Kakav MUP imamo????

očigledno

28.07.2019. 17:01

Čovek je ubijen jer znao mnoge prljave stvari koje su ameri i britanci radili na Kosovu. Znao je sve o Račku i to ga je koštalo života.