САХРАЊЕН НОВОПАЗАРСКИ БИЗНИСМЕН, КРУЖЕ ПРИЧЕ: Убио га неко од женине родбине, јер ју је малтретирао?

М. НИЋИФОРОВИЋ

уторак, 23. 07. 2019. у 21:30

САХРАЊЕН НОВОПАЗАРСКИ БИЗНИСМЕН, КРУЖЕ ПРИЧЕ: Убио га неко од женине родбине, јер ју је малтретирао?

Неџиб Качар Фото Фејсбук

Смрт Неџиба Качара оквалификована као убиство. Жртва сахрањена у селу Мелаје. Међу осумњиченима више особа

НА гробљу у пештерском селу Мелаје у уторак је сахрањен познати новопазарски бизнисмен Неџиб Качар (60), који је у ноћи између недеље и понедељка пронађен мртав у дворишту своје куће у новопазарском насељу Расадник. Према незваничним информацијама из новопазарске полиције и Вишег тужилаштва, Качарева смрт оквалификована је као - убиство. Власник, сада угашене, Пештер банке и више других фирми ликвидиран је оштрим сечивом, највероватније ножем.

Смртоносне повреде, посекотине и убоди, нанете су Качару у пределу врата, а убоден је и у стомак. Како незванично сазнајемо, Качар је, тешко рањен, успео да изађе из куће у двориште, где је пао и одакле је наводно дозивао помоћ. Пронађен је без свести у локви крви. За сада нико није ухапшен, а кривична пријава поднета је против Н. Н. лица. Истрага се наставља, има више осумњичених који ће наредних дана бити предмет истраге и полицијске обраде.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - УЖАС У ПРИЈЕПОЉУ: Ухапшен због сумње да је мушкарцу одсекао уво у дискотеци


Такође, према незваничним информацијама, критичне ноћи, у кући Неџиба Качара били су наводно његови таст и ташта, као и двојица синова. У кући није била његова супруга, коју је 2013. године покушао да убије, због чега је извесно преме провео у затвору. Она се тренутно налази у Француској. Наводно, таста и ташту Качар је звао да их замоли да утичу на супругу да му се врати. Камера је забележила да су неке особе током ноћи улазиле у кућу и излазиле из ње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Бизнисмена пронашли у локви крви

Да ли је реч о породичном обрачуну, покушају пљачке, освети или нечему другом, знаће се тек када полиција буде имала прве опипљивије резултате истраге. Градом круже разне верзије Качареве смрти. Између осталог, колају оптужбе да је Качара наводно убио неко од женине родбине, коју је он наводно малтретирао. У полицији се ууторак није могла добити ни потврда, ни деманти информације која је објављена, да је наводно осумњичен Качарев таст.

Полиција на месту злочина Фото Индексонлајн

ДОЛАЗИ ПОМОЋ ИЗ БЕОГРАДА

ПРИПАДНИЦИМА Полицијске управе у Новом Пазару, који даноноћно раде на расветљавању убиства Неџиба Качара, у среду ће да се прикључи и неколико експерата МУП Србије из Београда. Они би требало својим искуством и најсавременијом опремом да помогну колегама у истрази, да се што пре утврди ко је убио познатог бизнисмена и због чега.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације