Лесковац: Пронађена два тела

И. М.

понедељак, 22. 07. 2019. у 12:34

Лесковац: Пронађена два тела

Илустрација / Depositphotos

Припадници лесковачке полиције су на две различите локације, у размаку од 12 сати, пронашли беживотна тела двојице мушкараца. У оба случаја нису примећене никакве физичке повреде

Лесковац – Припадници лесковачке полиције су на две различите локације, у размаку од 12 сати, пронашли беживотна тела двојице мушкараца. У оба случаја нису примећене никакве физичке повреде, па се претпоставља да се ради о ненасилној смрти, али ће коначну реч о томе дати обдукција.

Прво тело пронађено је у недељу, око 19 часова, у близини старе аутобуске станице у Лесковцу, а друго, у понедељак око седам часова, у једној стамбеној згради у центру града. У првом случају се највероватније ради о бескућнику који је време често проводио баш у крају у коме је пронађен, док се идентитет, како незванично сазнајемо, старијег мушкарца пронађеног у згради потврђује.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Радник погинуо на депонији, страдао пред женом и ћерком

Портпарол Полицијске управе у Лесковцу Бобан Здравковић је изјавио да у оба случаја нема видљивих трагова насиља и додао да је полицијски рад у току, а да је о свему обавештено и надлежно тужилаштво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације