ПУТНИЦА Љ. П. (85), која је у петак повређена док је излазила из аутобуса у Новом Београду, налази се у тешком стању на одељењу интензивне неге и лечење се наставља, речено је "Новостима" у Ургентном центру. Возач аутобуса је и даље у стању шока због онога што се догодило и у суботу није био на послу.

Прочитајте још: УЖАС НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Аутобус јој смрскао руку и ногу (ФОТО)

Како смо сазнали у ГСП, чека се извештај саобраћајне полиције о несрећи која се догодила, у петак око поднева, на углу улица Јурија Гагарина и Др Ивана Рибара. На основу снимка камера које постоје у возилима, изјава возача и сведока, уврдиће се шта се тачно догодило и ко је одговоран. Ако истрага покаже да је за несрећу крив возач аутобуса, он ће бити суспендован и биће покренут дисциплински поступак. Уколико има елемената за кривичну одговорност, полиција ће против њега поднети пријаву суду.

До несреће је, према причи очевидаца, дошло када је Љ. П. кренула да изађе из аутобуса, док је он кретао са стајалишта. Под неутврђеним околностима, несрећна жена је пала на коловоз, а аутобус јој је прешао преко руке и ноге.