ИСТРАГА УБИСТВА КОД СМЕДЕРЕВА: Четири метка у зета

Ј. ИЛИЋ

четвртак, 18. 07. 2019. у 08:04

ИСТРАГА УБИСТВА КОД СМЕДЕРЕВА: Четири метка у зета

Срђан Аћимовић / Фото Приватна архива / Кућа породице Трајиловић

Откривају се нови детаљи ликвидације Срђана Аћимовића (45) званог Ћела у Вранову. Осумњичени Драгољуб Трајиловић је легално држао пиштољ. Мештани кажу да је Аћимовић умео да буде агресиван и правио је проблеме

ДРАГОЉУБ Трајиловић (69) из Вранова испалио је четири метка у Срђана Аћимовића званог Ћела (45), супруга његове братанице Милене, показала је истрага. Ватру је отворио из пиштоља за који је имао дозволу и то пред женом убијеног. Како незванично сазнајемо Аћимовић је насрнуо на Драгољуба вичући: "Све ћу вас убити!"

Јутро након убиства Враново је опустело. На улицама, али и испред кућа покојног Аћимовића, као и у дворишту у коме се десила трагедија, репортери "Новости" никога нису затекли.

Мештани тврде да је осумњичени за убиство био миран и ведар човек, док за покојног Аћимовића кажу да је умео да буде агресиван, и да је правио проблеме. Сведоче да је брак са Миленом често био у кризи. Врановци сматрају да је Драгољуб био уплашен за братаницу, која је наводно трпела претње и насиље годинама, и о којој је бринуо након смрти њеног оца.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КОД СМЕДЕРЕВА: Дошао да види супругу која га је напустила, убио га њен стриц

Аћимовић је више пута пријављиван због насиља у породици, које се, по свему судећи, десило и пре неколико дана, када је супруга решила да га остави. Кобног дана се довезао до куће Трајиловића, тражећи жену, а након свађе на капији, њен стриц отишао је у кућу, вратио се с пиштољем и испалио четири хица у зета.


ЧЕКА СЕ ОБДУКЦИЈА

ОСУМЊИЧЕНИ за убиство саслушан је у среду у Вишем јавном тужилаштву. Уследиће саслушања сведока. Наложена је обдукција тела покојног Аћимовића, која је обављена у среду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Tako Da

18.07.2019. 08:40

bravo čiča. samo ti zameram što ga odma nisi zveknuo posle prvog nasilja. Ja bi.

Mileta

18.07.2019. 09:08

Čuj "umeo da bude agresivan". Valjda bio agresivan. Kad nema ko da narod zaštiti od psihopata koji imaju baš ovaj model ponašanja - maltretiranje, ponižavanje i prebijanje ljudi, onda dođe do ovog.

Simke

18.07.2019. 10:00

Sve pohvale za steica. Ako drzave i zakona ima oslobodice ga po svim tackama krivice. Bagri se mora stati na kraj.

драгана

18.07.2019. 10:17

Jedan nadilnik manje i jedna ubijena žena manje. Šteta što će čovek biti u zatvoru, jer nemamo nikakav način, izgleda, da od nasilnika,manijaka, bahatih, I zlostavljača zaštitimo žene i decu, i uopšte, one slabije.

Nepoznata

18.07.2019. 10:27

Kada pravosuđe nije efikasno, onda ljudi uzimaju pravdu u svoje ruke. Sa moje strane, od srca se zahvaljujem stricu koji je branio svoju bratanicu. Poslije smrti roditelja preživjeh svakodnevna maltretiranja u kući ujaka gdje sam živjela, ne svojom voljom već su tako drugi odredili. Nikada me niko nije odbranio pa čak ni baka, svi su gledali i naslađivali se. Stricu nije lako, zet je bio naoružan i šta bi se desilo da on nije pucao? Glasam za uslovnu kaznu nesrećnom stricu, branio je svoje čedo.

Drkadzija

18.07.2019. 10:32

čiki orden a ne zatvor. malo je onih koji imaju hrabrosti da se usprotive napasnicima