МИЛИЦА П. (17), девојка која је подлегла повредама у понедељак у чачанској болници, а која је била тешко повређена у саобраћајној несрећи у недељу увече око 23 часа у Трбушанима, сахрањена је у среду на Трнавском гробљу. На вечни починак девојку су испратили многобројни пријатељи, родбина, комшије. Изјаве саучешћа у тишини, скемењени од бола, примали су њен отац Дејан, сестре Наталија и Тамара, брат Тихомир...

Само пре неколико месеци на истом месту су сахранили и Миличину мајку, која је преминула због болести - рекли су нам познаници ове породице.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД ЧАЧКА: Теодора пребачена у Београд, боре јој се за живот, њена сестра од ујака Милица подлегла повредама


- Не знам како ће издржати овај ударац. Од претходног су се једва и скоро опоравили, а сада их задеси ова трагедија. Милица је била дивно дете, играла је у културно-уметничком друштву, имала је много пријатеља. Од сестре Теодоре није се одвајала - кажу наши саговорници.

За живот Миличине сестре од ујака Теодоре П. (16), која је такође била у аутомобилу са Милицом, а који је слетео са пута, лекари Клиничког центра у Београду се и даље боре. Она је задобила прелом петог и шестог вратног пршљена.

Младићи који су у тренутку удеса били на возачевом, односно сувозачевом месту, лакше су повређени и пуштени су на кућно лечење. Узрок несреће још није познат, а сумња се на неприлагођену брзину.