Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у две одвојене акције, запленили су око килограм и 400 грама хероина, око килограм и 600 грама амфетамина, мању количину марихуане, као и 55 комада муниције и ухапсили две особе.

Због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, као и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја ухапшен је М.Ђ. (28) из Београда.

Полиција је у дворишту куће где живи М.Ђ. пронашла око 1,4 килограма хероина , око 4,2 килограма смесе кофеина и парацетамола, мању количину марихуане, као и 55 комада муниције.

Прочитајте још - Полицијски инспектор "пао" са 21 кг дроге!


У другој акцији због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојне дроге ухапшен је Г. С. (46).

У стану и другим просторијама које користи Г. С. полиција је пронашла око 1,6 килограма амфетамина и око 100 грама марихуане.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.