ТЕОДОРА П. (16), која је повређена у саобраћајној несрећи у недељу увече око 23 часа у Трбушанима код Чачка, када је ауто са четворо младих слетео са пута, хитно је из чачанске болнице пребачена у Клинички центар Србије. Она је животно угрожена и констатовани су јој преломи петог и шестог вратног пршљена, док је њена годину дана старија сестра од ујака Милица П., нажалост, подлегла повредама у понедељак.

Младићи који су у тренутку удеса били на возачевом односно сувозачевом месту, лакше су повређени и очекује се да ће их са одељења мушке хирургије отпустити на кућно лечење. Према незваничним информацијама, они су се враћали из ноћног провода, када су, како се сумња, услед неприлагођене брзине, налетели на шљунак поред мокрог коловоза. Потом су слетели са пута у канал. Сестре су биле на задњем седишту, и обе, по свему судећи, нису биле везане.

Ауто је био смрскан, тако да је морала да интервенише ватрогасна јединица како би исекла лим да би извукли повређене.

Још нису познати узроци ове стравичне саобраћајне несреће. Спекулише се да ће против возача аутомобила бити поднета пријава, али ће о томе последњу реч дати надлежни тужилац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - УДЕС У ЧАЧКУ: Једна тинејџерка подлегла повредама, друга у тешком стању