УХАПШЕНА ПЕТОРИЦА НИШЛИЈА: Уписивали да су возила прегледана иако нису ни била на техничком прегледу

Ј. Ћ.

04. 07. 2019. у 11:38

УХАПШЕНА ПЕТОРИЦА НИШЛИЈА: Уписивали да су возила прегледана иако нису ни била на техничком прегледу

Фото В. Трипић

Осумњичени ће, како додају, уз извештај о хапшењу и кривичну пријаву, бити приведени у Више јавно тужилаштво у Нишу – Посебно одељење за сузбијање корупције
Због сумње да су потписали записнике о извршеном техничком прегледу возила и у регистар прегледаних уписали возила која уствари нису стварно била на линији техничког прегледа, нишка полиција ухапсила је пет особа.

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела злоупотреба службеног положаја и фалсификовање исправе ухапшени су С. М. (48) и Д. Р. (32) из Нишке бање, као и Г. С. (54) и Б. Е. (44) из Ниша и И. С. (39) из околине Ниша.

Прочитајте још - Ухапшене три особе због злоупотребе положаја (ВИДЕО)

- Сумња се да су они као одговорна лица – контролори на техничком прегледу , 3. и 4. јула 2018.године, сачинили и потписали 20 записника о извршеном техничком прегледу возила и у регистар прегледаних уписали возила, а она том приликом нису стварно била на линији техничког прегледа – наводе у полицији.

Осумњичени ће, како додају, уз извештај о хапшењу и кривичну пријаву, бити приведени у Више јавно тужилаштво у Нишу – Посебно одељење за сузбијање корупције.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)