ЦЕО свет срушио се Валентини Ђокић, која је у 40 дана остала без ћерке Сање (16) преминуле од последица дистрофије и супруга Зорана (54), који је страдао у уторак у саобраћајној несрећи на Јасичком путу у Крушевцу. Пријатељи породице кажу да су Ђокићи до задњег дана Сањиног живота били пожртвовани родитељи, који су несебично бринули о болесној ћерци.

Трагичан губитак супруга и најбољег пријатеља велики је ударац за Валентину.

- То ми је муж, био је мој муж - рекла нам је Валентина док је непомично гледала у призор радника који тело њеног настрадалог супруга убацују у возило. - Где га сада воде, идемо тамо. Живели смо заједно годинама, све смо заједно радили. Ово нам се не дешава...

Зоранов рођени брат близанац, који је, стицајем трагичних околности као радник запослен на Новом гробљу дошао да по дужности пребаци тело настрадалог, не знајући да је у питању његов брат, био је увек уз њих.

- Напишите колико се брзо овде вози, нема никакве контроле, па то је страшно - очајан је Зоранов брат.

Саговорници "Новости" из Јасике, рођаци, комшије, пријатељи, листом говоре колико су Ђокићи, скромни и вредни, успевали да пруже Сањи.

- Девојчицу су хранили пажљиво, посветили су јој живот, нису имали много, али све што су имали, њој су дали - сведоче пријатељи породице. - Валентина није радила, јер је због Сањиног тешког здравственог стања неко морао да буде све време уз њу. А Зоран се баш тог дана враћао са разговора за посао...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ТРАГЕДИЈА У КРУШЕВЦУ: Позвали га по тело, а затекао мртвог брата који је отишао да тражи посао!