БРУТАЛНО убијена трочлана породица, чија су тела пронађена у септичкој јами у Сурчину прошле недеље, сахрањена је у уторак после подне на Новом гробљу у Добановцима, у присуству неутешних пријатеља и родбине. Неђу Шубару (42), његову мајку Даринку (75) и тетку Миљу Петковић (80) у уторак је око шездесетак најближих испратило на вечни починак.

Плач и сузе окупљених, који су још увек у шоку, проламао се Новим гробљем у Добановцима. Међу ожалошћенима је било доста људи из Црне Горе и БиХ, где су убијени имали родбину.

- Стрина, не иди, не напуштај нас, што нам одведе нашег Неђу - чуо се плач породице док су тела спуштана у раку, један за другим, у исту, породичну гробницу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НОВИ ДЕТАЉИ ХОРОРА У СУРЧИНУ: Мучио их 24 сата, па смакнуо због дуга?

На крају сахране, свештеник који је служио опело одржао је дирљив и емотиван говор и покушао је да окупљенима пружи бар мало речи утехе. Он је поручио да бол никада неће проћи и да ће страдали вечно да живе у њиховим срцима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ХОРОРА У СУРЧИНУ: Рођаци мислили да су Неђо и баке отпутовали, убица их мучио 24 часа

Подсетимо, стравично убиство које је запрепастило Србију догодило се наводно 6. јуна. За овај злочин осумњичен је Драгослав Јовановић, а још тројица младића су ухапшена због сумње да се повезани са овим случајем. Јовановић је наводно жртве везао и малтретирао, због дуга који је Шубара имао према њему.

Према незваничним информацијама из истраге, он је наводно мучио Даринку и Миљу на Неђине очи, како би га натерао да врати цео дуг. Све троје су били везани скоро 24 часа. Несрећне старице су наводно угушене, а Неђо је усмрћен хицем из пиштоља. Након тога њихова тела аутомобилом су превезена до Јовановићевог плаца у Сурчину и бачена су у септичку јаму која се налази иза тржног центра.

ИЗВРШИО САМОУБИСТВО

ДРАГОСЛАВ је извршио самоубиство, пошто је најпре у Блоку 45 насред улице пуцао у своју супругу Теодору Јовановић (25), пред њиховим једанаестомесечним дететом које је било у колицима. Он је, мислећи да је убио супругу, почео да бежи, међутим, полицајац који је био у близини злочина појурио је за њим, и Јовановић је у паници пуцао себи у главу. Неколико дана касније подлегао је повредама у болници.