КРАЉЕВО – У саобраћајном удесу два аутомобила који се под још неразјашњеним околностима догодио у понедељак, око 15.30, у месту Губеревац, на магистралном путу Краљево – Крагујевац, повређене су четири особе.


Како се претрпоставља, удес се догодио када је „BMW“ крагујевачке регистрације, крећући се према Краљеву, из непознатих разлога прешао у леву коловозну траку и сударио се са „рено клиом“, такође крагујевачке регистрације, који је долазио из супротног правца.

Због тешких повреда једна жена која се налазила на месту сувозача у „реноу“ превежена је у Клиничко-болнички центар у Крагујевцу, док су возач овог аутомобила и још две повређене особе из „BMW“ превежени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву. Како незванично сазнајемо, на задњем седишту у „реноу“ налазило се и једно дете које је, срећом, прошло само са мањим огреботинама.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СТРАШАН СУДАР КОД КНИЋА: Једна особа погинула, две превезене у болницу

Због удеса и увиђаја саобраћај је на овој, веома прометној деоници пута једно време био у потпуном прекиду па су се и из правца Краљева и из правца Крагујевца формирале километарске колоне возила, а више околности под којима се судар догодио биће познато након истраге која је у току.


Фото: Г. Шљивић

Фото: Г. ШљивићФото: Г. Шљивић


Фото: Г. Шљивић

Фото: Г. ШљивићФото: Г. ШљивићФото: Г. Шљивић