Драгослав Јовановић, који је пуцао у своју жену, па у себе, прошлог понедељка на Новом Београду, осумњичен је да је убио три особе, сазнају "Новости". Према нашим информацијама, реч је о Ш. Н. (42), његовој мајци Ш. Д. и тетки П. М.!

Њихов нестанак пријављен је 10. јуна. Отац Драгослава Јовановића је, како незванично сазнајемо, посумњао да је његов син убио ово троје људи. Према траговима из истраге, Драгослав је наводно позвао радницу из своје перионице, казао јој да има посебан задатак за њу, и да ће јој добро платити - али да држи језик за зубима!

Како сазнајемо, жена је после испричала у полицији да је у његовом BМW X5 било трагова крви. У међувремену је пронађен телефон несталог Ш. Н., али тела засада нема. Испитују се мотиви, а не искључује се да су нерашчишћени рачуни у вези са послом који је Јовановић водио.

Прочитајте још: ДРАМА У НОВОМ БЕОГРАДУ: Пуцао у супругу, па у себе док им је беба била у колицима

Подсетимо, Драгослав је преминуо 13. јуна рано ујутру. Он је подлегао повредама које је задобио након што је пуцао у себе прошлог понедељка - исте вечери када је покушао наводно да убије и своју супругу Теодору.

Он је био осумњичен да је те вечери испалио више хитаца у жену у парку на Новом Београду. Супружници су били у процесу развода, а у понедељак увече су се састали у Улици др Ивана Рибара како би заједно прошетали дете. Убрзо је дошло до несугласица, које су прерасле у жучну расправу. Драгослав је потом, наводно, посегнуо за пиштољем и пуцао у жену, а затим је кренуо да бежи кроз парк.

Полицајац, који се у том тренутку затекао у овом делу Новог Београда, одмах је кренуо за њим. Када је видео да ће га полицајац стићи, Драгослав је, наводно, извадио пиштољ и пуцао себи у главу.

Драгослав није имао забрану приласка у моменту када је пуцао у супругу, а, према незваничним информацијама, једномесечна мера забране била му је изречена почетком априла и истекла је у мају. Њих двоје су се недавно растали и Теодора се иселила из породичне куће у Сурчину и вратила код родитеља.

У међувремену, Теодора Ј., која је задобила три прострелне ране у грудима, смештена је на одељење интензивне неге Ургентног центра и лекари прате њено стање.

- Теодора Ј. је 30. марта пријавила полицији да ју је супруг тукао и малтретирао. Њему је због тога била изречена хитна мера забране приласка жртви, која је после првих 48 сати продужена на 30 дана - рекли су надлежни из Трећег основног тужилаштва за медије. - Изречену меру забране је он у току трајања поштовао у потпуности. То значи да јој није прилазио и контактирао с њом путем телефона, јер се жртва у том периоду није обраћала полицији или Тужилаштву које би даље реаговало.