ПЕВАЧИЦА Јелена Марјановић звала је свог супруга Зорана -Мој Златни и Златане Мој... Он је њу ословљавао са Медо и Медо Меки... Тако је Јелена направила кованицу и свог мужа меморисала у свом телефону као Златан Мекин!

Извор близак овој породици разјаснио је за "Новости" шта значи надимак којим је Јелена ословљавала Зорана, а који се помиње и у најновијој, трећој оптужници против Зорана Марјановића, оптуженог за брутално убиство супруге 2. априла 2016. на насипу у Борчи.

- Скоро никад се Јелена и Зоран међусобно нису ословљавали именима већ су тепали један другом - објашњава наш саговорник. - Зато ће се тешко и доказати мотив злочина. Кад хоћете од неког да одете, како инсинуира тужилац, не меморишете га под надимком којим му тепате.

Прочитајте још - УБИСТВО ПЕВАЧИЦЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Адвокати поднели жалбу на оптужницу

Слично размишљају и адвокати Зорана Марјановића. Ипак, према речима његовог браниоца Стефана Јокића, то је само једна ситница у мору много већих и јачих доказа да његов клијент није починио злочин.

- Чекамо одговор на жалбе - наводи Јокић. - Све тврдње тужилаштва смо аргументовано и са доказима побили. Верујемо да ће то Апелациони суд узети у обзир приликом доношења одлуке. Нема доказа да је Зоран убио Јелену, то децидно тврдимо. Нема доказа, јер он то и није урадио.