Драгослав Јовановић (25) из Сурчина, који је пре три дана преминио након што је на Новом Београду ранио супругу Теодору (25), а потом и пуцао себи у главу, сахрањен је на православном гробљу у Сурчину.

Јовановић је подсетимо, син некадашњег припадника "сурчинског клана" Љубомира Јовановића Стакленог. Његовом последњем испраћају присуствовали су бројни рођаци и пријатељи, а неки од њих опраштали су се од Јовановића и потресним читуљама.

- Драги наш, вољени Гаги, у срцима и молитвама, живећеш вечно с нама. Неизмерни су туга и бол у душама нашим. Почивај у миру - стоји у опроштајној поруци Драгослављевог оца Љубомира, мајке Мирјане, брата Гвоздена и сина.

Вест о смрти Јовановића потресла је његове рођаке, који су испричали да су се надали да ће упркос тешким повредама преживети. Како кажу, Драгослав није био познат као насилник, па им је читава ситуација невероватна.

- Не знам зашто је то урадио, али знам да га је много болело то што три месеца није могао да види своје дете. Жалио се Центру за социјални рад и суду. Молио их је да на кратко види сина уз надзор, али није успео да добије дозволу. То га је убијало - рекао је један од Јовановићевих рођака.

Подсетимо, Јовановић је у понедељак увече пресрео своју супругу Тамару од које се разводио, у тренутку када је шетала њиховог сина у колицима. Након краће расправе Драгослав је потегао пиштољ и упуцао жену, а потом себи испалио метак у главу.