КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Србин З.М. (43) из села Вуча у општини Лепосавић предао се припадницима косовске регионалне полиције Митровица север. Он је то учинио у присуству адвоката, а у бекству је био од уторка увече када је један припадник пограничне пограничне полиције пуцао у гуме комбија који је он возио у месту Поповце код Лепосавића зато што није стао на њихов знак ради редовне саобраћајне контроле.

Прочитајте још: НА СНАЗИ ОПЕРАТИВНИ ПЛАН "ЧЕЛИЧНИ ПРСТЕН": Истрага против полицајца који је пуцао на комби, возач још у бекству

Портпарол Регионалне КПС-а каже да по налогу јавног тужиоца осумњиченом није одређен притвор већ ће се бранити са слободе.

- Случај ће се водити у редовној процедури од стране припадника пограничне истражне јединице - рекао је Радовић и додао да "због напада на службено лице истрагу наставља и истражна јединица Митровица север".


Прочитајте још: ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Покушај бекства, погранична полиција тзв.Косова пуцала у комби возило крагујевачких регистрација


Према његовим речима против полицајца који је пуцао у гуме комби возила крагујевачких регистарских таблица власника З.М води поступак полицијски инспекторат Косова.