БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ДЕВОЈКУ: Насилнику прети 10 година затвора

З. Г.

13. 06. 2019. у 21:38

БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ДЕВОЈКУ: Насилнику прети 10 година затвора
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против Новосађанина Ђорђа Л. (24), који је осумњичен да је пре три месеца у стану претукао своју девојку Ивану Ф. (22)

ОСНОВНО јавно тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против Новосађанина Ђорђа Л. (24), који је осумњичен да је пре три месеца у стану претукао своју девојку Ивану Ф. (22) и том приликом јој нанео тешке телесне повреде.

- Тужилаштво је, након спроведене истраге, пред Основним судом у Новом Саду подигло оптужницу против Ђорђа Л. (на слици) због кривичног дела насиље у породици - наведено је у одговору "Новостима", у ком се додаје да је ОЈТ затражило продужење притвора.

Прочитајте још - НОВИ ДЕТАЉИ О ИВАНИНОМ СТАЊУ: Девојка коју је дечко немилосрдно претукао још у болници

Ивана је 12. марта претучена у изнајмљеном стану у Косовској улици 4, у центру Новог Сада, у којем су она и Ђорђе заједно живели од октобра прошле године. Младић је осумњичен да је, у налету љибоморе, сатима Ивану тукао дрвеном летвом, пеглом је опекао по рукама и врату и ножем убадао по ногама. Она је том приликом задобила прелом ребара, повреду плућа и друге озледе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Airbus320_driver011

13.06.2019. 21:59

10 godina ...ha ha ha ako dobije 2 godine bice premija ..tuga