ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Покушај бекства, погранична полиција тзв. Косова пуцала у комби возило крагујевачких регистрација

И. Радуловић

уторак, 11. 06. 2019. у 22:33

ПУЦЊАВА У ЛЕПОСАВИЋУ: Покушај бекства, погранична полиција тзв. Косова пуцала у комби возило крагујевачких регистрација

Фото И. Радуловић

Није било повређених, а према речима портпарола КПС-а за север Косова Братислава Радовића на снази је оперативни план "Челични прстен" како би се пронашао возач комбија
Припадници пограничне тзв. Косовске полиције отворили су у уторак вече, нешто после 19 сати, ватру из ватреног оружја на комби возило у месту Јошаница, у општини Лепосавић, јер је возач одбио да се заустави.

Није било повређених, а према речима портпарола КПС-а за север Косова Братислава Радовића на снази је оперативни план "Челични прстен" како би се пронашао возач комбија.


- Возило црвене боје крагујевачких регистарских таблица великом брзиномудаљило се са места на коме је полиција намеравала да обави рутинску контролу - рекао је Радовић и додао да се, за особом која је идентификована, интензивно трага.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

goran

12.06.2019. 05:22

U beogradu je rat u odnosu na ovu glupost sto su ljudo krimose zaistavljali ovi nisu hteli da stanu,ne plasite narod u usta vas jebem pogana novinarska.

Иван ГМ

12.06.2019. 05:46

Полиција тзв.Косова пуцала тзв. мецима на тзв. комби ма докле бре више?

Деки

12.06.2019. 09:42

Можда бисмо ово правило могли да примењујемо на крајњем југу Србије, значи шиптар који неће да стане на рутинску полицијску контролу, оплети из аутомата!