У насељу Др Иван Рибар, на Новом Београду синоћ око 20.00 мушкарац Д. Ј. (25) испалио је више хитаца у своју супругу Т. Ј. (25), а потом је пуцао у себе.


Повређена жена је са три прострелне ране у десном плућном крилу и преломом потколенице превезена у Ургентни центар. Брзом интервенцијом Хитне помоћи збринут је и повређени мушкарац. До закључења овог броја "Новости" њихово стање је било критично.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - TRAGEDIJA NA VRAČARU: Šta će sada deca bez svoje majke?


Према незваничним информацијама, Д. Ј. и његова супруга Т. Ј. посвађали су се на паркингу испред зграде, након чега је он потегао пиштољ и испалио више хитаца у њене груди.


У тренутку када је пуцао у жену, поред ње су се налазила колица са њиховом бебом. Када ју је ранио, отрчао је у други део блока, где је покушао да изврши самоубиство, пуцњем себи у главу. Тешко повређеног, Хитна помоћ га је збринула. Дете које је било у колицима није повређено, а на место несреће одмах је дошла породица рањене девојке, која је одвела дете.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ubica iz Mola priznao da je zapalio ženu zbog neverstva


Према речима становника овог дела Београда, нешто мало пре 20.00 зачули су се пуцњи, а потом и сирене. Малишани који су се играли у парку почели су да беже кроз насеље.- Кренула сам да бацим ђубре, а у сусрет ми је трчало дете говорећи да не идем ка главној улици јер тамо леже мртви људи - прича један од очевидаца. - Застала сам и угледала дечја колица и трагове крви по тротоару. Убрзо се на месту несреће појавила и полиција, која је одмах затворила цео крај због увиђаја.


Како смо сазнали од комшија, брачни пар је започео бракоразводну парницу. Живели су заједно у Сурчину али се Т. Ј. пре неколико дана вратила код родитеља на Нови Београд.


Незванично, Д. Ј. је имао и забрану приласка својој супрузи.