ПУТНИЦИ ИЗ АУТОБУСА КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО: Срећа па смо извукли живу главу, на почетку смо знали да нешто није у реду

Ј.С.

01. 06. 2019. у 21:07

ПУТНИЦИ ИЗ АУТОБУСА КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО: Срећа па смо извукли живу главу, на почетку смо знали да нешто није у реду

Фото: Ј.Стојковић

Путници из аутобуса који је у суботу поподне изгорео на улазу у Србију из правца Северне Македоније, били су уплашени али и срећни јер су извукли живу главу
Путници из аутобуса који је у суботу поподне изгорео на улазу у Србију из правца Северне Македоније, били су уплашени али и срећни јер су извукли живу главу. Возач Зоран Васић, каже за Новости да се осетио дим и да су изгореле инсталације. Путници су углавном уморни и кажу једва чекају да дођу кући.

- Осетили смо дим у аутобусу изашли напоље и чини се да се све десило у тренутку. На срећу нема повређених, само је људима нешто од пртљага страдало – прича Миле Ђукић из Апатина.

Он објашњава да су они били гости Драгана Марковића Палме у Паралији, где су провели пет дана. Неки од путника осуђују превозника и тврде да је још од Новог Сада када је аутобус кренуо било јасно да нешто није у реду.


Путнике је након паљења аутобуса преузео други превозник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Opaki

02.06.2019. 05:46

Ne znam sta ste ocekivali. U ovo vreme, krajem maja, mozes da odes u grcku za 100 eura, smesta i prevoz. Ali kad te Palma vodi, to je za dz, i bolje ne dati nista, nego dati tih 100 e. Mnogo bi me bilo sramota da idem na more zahvaljujuci Palminoj milostinji

da su oni bili gosti Dragana Markovića Palme u Paraliji

02.06.2019. 07:45

A to siroma Palma ima neki objekat tamo?

Savest

02.06.2019. 07:57

Ako se zanemari intuicija, postoji tendencija da ono sta predisecamo a zanemarimo ili ne reagujemo premo tome kako nam unutrašnji glas razuma nalaze, na kraju postane stvarnost. Srecom u ovom slučaju ne poštovanje intuicije nije postalo sudbinsko.