Убица из Мола признао да је запалио жену због неверства

Р. ШЕГРТ

уторак, 28. 05. 2019. у 14:29

Убица из Мола признао да је запалио жену због неверства

Славица и Карољ Лудман, Фото: Приватна архива

Карољ Лудман (58) из Мола истражитељима је признао да је у ноћи између петка и суботе у породичној кући у том месту у Бачкој, убио супругу Славицу (47), коју је полио бензином, а онда запалио
НА САСЛУШАЊУ у болници Карољ Лудман (58) из Мола истражитељима је признао да је у ноћи између петка и суботе у породичној кући у том месту у Бачкој, убио супругу Славицу (47), коју је полио бензином, а онда запалио.

Као разлог је навео њено неверство, незванично сазнају “Новости”. Након дате изјаве о злочину, Лудман је, из болнице у Сенти где се налазио претходних дана, пребачен у централну затворску болницу у Београд.

Он је саслушан у уторак, 28. маја, у болници у Сенти, где су му лечене опекотине, које је задоби по рукама и лицу када је покушао да угаси пожар који је изазвао. Међутим, пожар се проширио по кући, тело несрећне Славице је изгорело и угљенисано су га пронашли ватрогасци који су спречили да кућа потпуно изгори.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Сахрањена жена коју је запалио муж

Како смо раније писали, Карољ Лудман и његова супруга кобне ноћи су се посвађали, највероватније због љубоморе и неверства за које ју је оптужовао. Потом је затражио од ње да му помогне да себи да ињекцију инсулина, јер болује од дијабетесе. Када је она то добила, муж се разљутио, изашао је у двориште, донео канту безина и њиме полио жену која је била у кревету. Након тога, изазвао је пожар, у којем је Славица смртно страдала.

Она је у понедељак сахрањена на православном гробљу у Молу, а Кароља су све време у сенћанској болници чували полицајци, јер је био једини осумњичени за убиство супруге, пошто су кобне ноћи били сами у кући. У тренутку убиства, код куће није био њихов син Саша, а када су осетиле пожар у њиховој кући ватрогасце и полицију позвале су комшије.

Познаници брачног пара Лудман, одмах су посумњали да би разлог злочина могла да буде љубомора, јер је, наводно, Славица често излазила са пријатељицама, што је њенон мужу сметало, али нико није ни слутио да ће се њохов брак завршито на овако трагичан и суров начин. Иначе, Славица је била спремачица у локалној основној школи, а Карољ је радио на постављању шатора за свадбе.МАКСИМАЛНА КАЗНА
КАРОЉ Лудман ће, највероватније, бити осумњичен за најтеже кривично дело у нашем законодавству, а то је кривично дело тешко убиство почињено на свиреп и подмукао начин за које је запрећена максимална казна од 40 година затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)