Тутинцу 12 година затвора због убиства оца

Бета

понедељак, 27. 05. 2019. у 12:51

Тутинцу 12 година затвора због убиства оца

Фото: Depositphotos

Пресудом је Дамир Тигањ осуђен на 11 година и шест месеци затвора због убиства и на годину дана затвора због недозвољеног ношења и држања оружја
Апелациони суд у Крагујевцу правоснажно је осудио Дамира Тигања (20) из Тутина на јединствену казну од 12 година затвора јер је у јануару 2018. године убио оца Сабра (45), објавио је данас радио Сто плус. Суд у Крагујевцу је одбио жалбе браниоца и Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару и потврдио првостепену пресуду Вишег суда у том граду.

Прочитајте још:ПОСЛЕ ТРОДНЕВНЕ ПОТРАГЕ: Ухапшен осумњичени за троструко убиство у Новом Саду! (ФОТО)

Пресудом је Тигањ осуђен на 11 година и шест месеци затвора због убиства и на годину дана затвора због недозвољеног ношења и држања оружја, што је претворено у јединствену казну од 12 година затвора.

Прочитајте још:НОВИ ДЕТАЉИ УЖАСА КОД НЕГОТИНА: Девојчица пронађена мртва, очекује се долазак форензичара из Ниша (ФОТО)

Дамир Тигањ проглашен је кривим јер је 20. јануара прошле године, у селу Попе код Тутина, усмртио оца тако што му је ножем пререзао врат, а након што је Сабро, јашући коња, напао супругу, Дамирову мајку.

Младић је након злочина узео пиштољ и сакрио се у кући једног од комшија, где га је полиција и ухапсила после два дана трагања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације