Полиција већ 30 сати интензивно трага за Гораном Јанковићем (37) из Новог Сада који је јуче око осам сати ујутро ударцима мацолом убио своју супругу Мирјану (31), и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57) Пајић, те тако оставио своје двоје деце без мајке, без баке и деке.

За сада су могућа два сценарија - један, извеснији, да се осумњичени успешно крије, и други - да је можда себи одузео живот.

Упркос свим полицијским напорима и блокадом Новог Сада током готово целог јучерашњег дана, Јанковић још није пронађен!

Нови Сад су јуче надлетали и полицијски хеликоптери, а министар полиције Небојша Стефановић изјавио је јуче да постоје одређене индиције о Јанковићевом кретању и да се очекује да он ускоро буде ухапшен.

Интензивна потрага за троструким убицом, чији је бруталан злочин јуче шокирао Новосађане, али и целу Србију, и даље је у току.

Да злочин буде још језивији, то је урадио пред Мирјанином и његовом малолетном децом!

Њихов старији син (10) је, након што је Јанковић побегао из куће позвао ујака и рекао му да је његов отац убио његову маму, бабу и деду.

Брат убијене Мирјане и ујака несрећних дечака одмах је одјурио до куће Пајића и затекао крв и страховит призор. Он је позвао полицију која је после пар минута стигла на лице места.

Подсетимо, Мирјана је пре само две недеље пријавила свог супруга због насиља у породици, а имао је и пријаву због нелегалног држања оружја. У браку су имају два сина, узраста 10 и три године.

Прве информације говоре да је до крвавог пира дошло због љубоморе. Горан је веровао да Мирјана има другог мушкарца. Он иначе ради као вулканизер. Мирјана и Горан су се неколико пута растајали јер је он био насилан према њој.

Како причају комшије породице Пајић она се недавно вратила у породичну кућу својих родитеља где је јуче и убијена.