КРУШЕВАЦ - У међусобном сукобу четворице мушкараца ноћас у Крушевцу, повређен је и крушевачки бизнисмен познат јавности Горан Макрагић (46), сазнају “Новости”. Он је, према незваничним сазнањима “Новости” убоден непосредно до срца, али повреда, скоро чудом, није била кобна.


Како је раније званично потврђено у полицији, припадници МУП-а у Крушевцу ухапсили су Г.М. (46), Д.М. (32.), Д.К. (41.) из Крушевца и В.В. (39.) из околине Урошевца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање.


- Сумња се да су се они, ноћас, на степеништу једног крушевачког кафића, међусобно сукобили и задобили лаке телесне повреде -предочено је у ПУ Крушевац.


По налогу основног јавног тужиоца, ухапшенима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени тужилаштву.


Прочитајте још: УЖАС У БЕОГРАДУ: Искасапљен мушкарац пронађен испред кафића


Како незванично сазнајемо, цео инцидент одиграо се у једном кафеу у Крушевцу, а сукоб је због, наводно, ранијих нерашчишћених рачуна избио између Крушевљанина Д.К.(41) с једне и остале тројице с друге стране.


- Према првим информацијама, Д.К. се након првог сукобљавања са Г.М, Д.М. и В.В. дохватио ножа и тако нанео повреде – износи незванично извор “Новости”.


Свему је претходила расправа,услед несугласица из прошлости.


Према незваничним информацијама,један од учесника ноћашњег инцидента завршио је у притвору, док су остали збринути у Општој болници у Крушевцу. Ту их обезбеђује полиција.