ХУЛИГАНИ ДИВЉАЛИ ИСПРЕД КУЋЕ ИВИЦЕ ИЛИЕВА: Замало изазвали пожар, кршили и ломили све редом

Новости онлине

среда, 08. 05. 2019. у 10:14

ХУЛИГАНИ ДИВЉАЛИ ИСПРЕД КУЋЕ ИВИЦЕ ИЛИЕВА: Замало изазвали пожар, кршили и ломили све редом

Фото: М.Вукадиновић

Група хулигана током ноћи је разбила више саксија и црепова на огради породичне куће бившег спортског директора фубалског клуба Партизан Ивице Илиева у београдском Скојевском насељу

Група хулигана током ноћи је разбила више саксија и црепова на огради породичне куће бившег спортског директора фубалског клуба Партизан Ивице Илиева у београдском Скојевском насељу.


Након овога, хулигани су запалили једну ПВЦ гајбицу и бацили је испред гараже и при томе су врата те гараже нагорела. Хулигани су потом побегли, али су полицајци са Раковице брзо и ефикасно реаговали и после непуних 10 минута ухапсили су пет мушкараца старости између 24 и 34 године.


Они су приведени у полицијску станицу, а затим у консултацији са надлежним тужилштвом против њих поднете су прекршајне пријаве за нарушавање јавног реда и мира.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ХАОС НА АУТОКОМАНДИ: Сукоб навијача и полиције, хулигани приведени


Срећом, нико није повређен у овом случају, а полиција је обавила увиђај.


(pink.rs)

Коментари (2)

Brane

08.05.2019. 15:46

prekršajne mjere,ja navijam za zvijezdu,ali ovu bagru uhvatiti i strpati u zatvor,kamen da tucaju,pozdrav za sve srbe ovog svijeta

vladimir

09.05.2019. 16:41

Ne znam što se vandalizam ispred kuće Ilieva drugačije tretira, u odnosu na vandalizam ispred "konja" /Trg republike/? Zašto nisu uhapšeni Bastać, Djilas, Obradović ..... i da li smo PRED zakonom SVI jednaki?