РОДБИНА, комшије и пријатељи брачног пара Бранка (62) и Десимирке (55) Вујчић, из Сомбора су у шоку и неверици, због јучерашње тагедије, када је нешто после поднева, Бранко из пиштоља испалио метак у груди своје супруге Десимирке, а затим пуцао у себе. Трагедија се догодила у близини хиподрома у Сомбору, између бувљака и Царинарнице.

Прочитајте још: ЕПИЛОГ ТРАГЕДИЈЕ У СОМБОРУ: Бранко Вујчић преминуо након што је себи пуцао у главу

Несрећне жена је умрла на лицу места, а Бранко је превезен у болници у Сомбору, а затим је због тешких повреда превезен у Клинички центар Војводине у Нови Сад, где је синоћ и преминуо. Десимиркина родбина вели да су тела настрадалих на обдукцији, и да још не знају када ће бити сахрањени, ни да ли ће бити истовремено на истом гробљу.

Како смо сазнали, њих двоје у браку су били пуних 35 година, а деце нису имали. Према речима Десимиркиног сестрића Стефана Варге, његова тетка је нешто више од годину дана радила у Немачкој, где је чувала старије особе, и тако издржавала течу од њене зараде. Бранко није радио, али је Десмирка хтела да му нађе неки посао у Немачкој. Предлагала му је да вози камион, али он то није прихватио. Нису се најбоље слагали, па је она одлучила да се разведе, јер деце нису имали, испричао нам је Стефан.

НИЈЕ БИО НАСИЛАН БРАНКО није пио, нити је испољавао насиље према супрузи Десимирки. Комшије овог пара причају да Бранко није радио, и да је,наводно, седаместих година дошао са Кордуна. Овдашња полиција још испитује све околности ове језиве смрти Десимирке.

- Сви смо у шоку, и не можемо да поверујемо шта се догодило. Бранко је имао своја два камиона - шлепара и превозио, пшеницу и разну робу у Србији и иностранству, али је остао без посла и камиона. Желео је сваком да помогне и ником се није замерио, каже његов комшија Миладин.

Он вели да се Бранко једно време бавио и пчеларством, те му највероватније ни то није ишло, па је и с тим прекинуо.

- Обоје су били добре комшије, вредни, служили су за пример, а ја не могу да поверујем да се десила оваква трагедија да он убије Десимирку, па пресуди себи, прича други комшија, који их је добро познавао и дружио се са Вујчићима, не желећи да му се помиње име.


Преминуо Бранко Вујчић (62)


Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА У СОМБОРУ: Пуцао у супругу, па себи у главу

Несрећна жена у недељу је из Немачке на кратко дошла у Сомбор и Бранко је убио. Како смо сазнали, Вујчићи су једно време живели у кући у Улици Душана Станичкова, па се после преселили у стан на углу Улице Грује Дедића и Проте Матеја.