Ашовом убио мајку, трагедији је претходила свађа (ФОТО)

Ј. Д. ЉУТИЋ

14. 04. 2019. у 15:13

Ашовом убио мајку, трагедији је претходила свађа (ФОТО)

Миљан се мирно предао полицији / Фото З. Јовановић

Миљан З. (31) пресудио Босанки З. (58), супруг Коста затекао језив призор у дворишту. Комшије нису могле ни да наслуте шта се догађа

У БЕОГРАДСКОМ насељу Калуђерица у недељу се догодио стравичан злочин када је Миљан З. (31) ашовом убио мајку Босанку З. (58). Злочину је, како незванично сазнајемо, претходила свађа мајке и сина у кући у Улици Стевана Синђелића 115, која се крваво завршила у дворишту након што је Миљан ашовом са више удараца по телу и глави усмртио мајку.

Убиство се, како сазнајемо, догодило у преподневним сатима док су у кући били само њих двоје. Нешто после 14 часова кући се вратио Миљанов отац, а Босанкин супруг Коста, који је затекао језив призор у дворишту. Мирно, као да ништа није урадио, поред леша мајке био је Миљан.

Комшије са којима смо разговарали били су у шоку:

- Седео сам у кући и ручао када сам зачуо јауке и дозивање у помоћ - каже први комшија ове породице. - Ћерка је изашла напоље и чула комшију Косту како виче "зовите брзо Хитну и полицију", што је она и урадила. Тек касније смо сазнали шта се догодило.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - БИО У НЕРАЧУНЉИВОМ СТАЊУ: Мајку убио, а тело бацио 

Сведоче и да су се они у њихов крај пре две-три године доселили из Сомбора и да су у њиховом комшилуку живели као подстанари.

- Не знам да ли су имали неких проблема, слабо су друговали с комшилуком. Коста и Босанка су фини људи, радни, а сина им слабо знамо. Ипак, деловао је пристојно.

Полицијски увиђај је трајао више сати, а Миљан, који је осумњичен за убиство мајке, одмах се предао.

Фото: З. Јовановић


Након што је ухапшен, од комшија смо незванично сазнали да је Миљан ипак раније "имао проблема са законом", односно да је био "осуђиван за једну тучу".
Фото: З. ЈовановићГАЗДЕ У ШОКУ

О ТРАГЕДИЈИ која се догодила су недуго после злочина обавештени власници куће у којој живи ова породица. Да је син убио мајку, власницу куће, која живи у Паризу, обавестио је један од комшија. Како сазнајемо, они су шокирани оним што их је задесило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Čika Jova

14.04.2019. 15:40

Ni majka se više ne poštuje, a kamoli lekar, kum, komšija, profesor, sveštenik...

baba Jela

14.04.2019. 16:48

Sta se to desava sa nama kad, sve cesce, neko kidise na najrodjenije i ubija bliznje svoje? Uzasa me kad vidim da se nekome "dopada" ova vest?!

Viki

15.04.2019. 13:52

@Stana Vasic - Nihe ga vaspitala da bude budala ali nije ga vaspitala ni da bude covek. covekV