МУП ПОЗИВА ГРАЂАНЕ: Ако видите овог човека одмах обавестите полицију (ФОТО)

Новости онлине

понедељак, 25. 03. 2019. у 11:32

МУП ПОЗИВА ГРАЂАНЕ: Ако видите овог човека одмах обавестите полицију (ФОТО)

Фото: МУП

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду интензивно трагају за мушкарцем који је на територији Београда извршио више кривичних дела разбојништва
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду интензивно трагају за мушкарцем који је на територији Београда извршио више кривичних дела разбојништва.


Сумња се да је он улазио у станове и представљао се као мајстор-водоинсталатер, након чега је, уз претње ножем, од грађана одузимао новац, наводи се у саопштењу МУП-а.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УХАПШЕНИ РАЗБОЈНИЦИ: Пљачкали ножем и сатаром (ВИДЕО)

С обзиром да постоји основи сумње да је на овај начин осумњичени извршио више кривичних дела, моле се грађани који препознају овог мушкарца да обавесте Полицијску управу за град Београд на бројеве телефона 064/89-20-755 или 011/27-97-470.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Милојко

25.03.2019. 14:11

Ја сам га видео пре неки дан али већ се био пресвукао и сасвим променио спољашњи изглед. Нема сврхе да се јављам. Ако опет има нешто јавите.

PG-CG

25.03.2019. 19:41

Evo, maloprije je bio kod mene u PG-u da mi otčepi sudoperu... E, kako ranije ne pročitah ovaj apel MUP-a, zaustavio bih ga... Čini mi se da je otišao na stadion Pod Goricom da gleda tekmu između bratskih reprezentacija malog Montenegra i Velje Britanije, odnosno Eng(e)leske... :-)