ВИКТОРИЈА Р. (60) из Нове Пазове биће саслушана данас у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици. Она је осумњичена да је у суботу око 22 сата са једним убодом ножем у груди усмртила свог партнера Слободана Лукића (57) у кући у којој су живели.

Комшије и познаници немају много речи хвале за овај пар, који је живео у Улици Светозара Марковића у Новој Пазови, где се и одиграо крвав злочин. Наводно су често конзумирали алкохол, стога су, како су рекли, избегавали комуникацију са њима, сем поздрављања на улици.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ДЕТАЉИ УБИСТВА У НОВОЈ ПАЗОВИ: Партнеру зарила оштрицу у груди

- Код њих је проблем настајао када нису имали више пара и онда је долазило до свађе. У оближњој продавници куповали су алкохол и задуживали се - причају комшије овог пара, додајући да је Викторијина ћерка у неколико наврата имала намеру да је отргне из канџи алкохола, али да је она упорно одбијала.

Према налазима истраге, партнери су се у суботу увече посвађали, након чега је дошло до крвавог злочина. Када је видела да Слободан крвари, Викторија је отишла код комшија и замолила их да позову Хитну помоћ. Нажалост, лекар је могао само да констатује смрт мушкарца. Она је након тога сачекала полицију.