ПОСЛЕ пребијања тројице младића 8. марта у дискотеци у Сремској Митровици, полиција је ухапсила шест особа, а против још њих осам су поднете кривичне пријаве у редовном поступку. Двојица повређених момака старости између 18 и 20 година пуштена су на кућно лечење, док трећег младића очекује операција јагодичне кости у Клиничком центру Војводине, незванично сазнају "Новости".

Инцидент је наишао на велику осуду грађана, јер се на снимку из клуба јасно види како обезбеђење мирно посматра иживљавање над тројицом момака.

- Напад нико није могао да предвиди, а све је почело сасвим случајно. Једном од тројице младића у сепареу горњег дела дискотеке преврнула се напуњена чаша и пиће се слило на сто испод - сазнајемо од извора блиског истрази. - То је разљутило групу момака која је била испод њих. Одмах су насрнули на тројицу младића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПРЕБИЈАЊЕ У С. МИТРОВИЦИ: Тукли их, обезбеђење гледало (Видео)

Очевици овог немилог догађаја били су у шоку што обезбеђење није реаговало док се један од момака држао за главу и трпео је иживљавање. На снимцима се јасно види да обезбеђење само повремено "ускаче" да мало обузда помахнитале нападаче. Међутим, овој драми није био крај ни када их је обезбеђење дискотеке коначно све избацило напоље, већ су насилници наставили да их туку. И то, како су сведоци описали, тако што су их циглама ударали у главе.

- Моје дете почело је да бежи, али су га сустигли и на свиреп начин почели да га ударају, док није пао у несвест. Глава му је сва отечена, очи затворене од хематома - прича мајка једног од повређених младића која не жели да јој спомињемо име, и не може да сакрије згроженост због овог догађаја.

Други повређени младић који је био два дана хоспитализован у Општој болници пуштен је на кућно лечење, док је трећи задобио најтеже повреде на лицу.