У Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици данас ће бити саслушан Милан Трбојевић (56), из Инђије, осумњичен за кривично дело убиство. Њему се на терет ставља да је у петак око 23.30 ножем пререзао врат Нади Ђукић (58), из Чортановаца, жени с којом је био неколико година у емотивној вези. Ни три дана после овог крвавог злочина комшије у Улици Владе Грбића Јунака у Чортановцима, где се одиграла трагедија, не могу да се приберу од шока. Многи од њих криве Наду што је уопште улазила у везу са човеком који је преке нарави и конфликтан.

- Милан је већ од преподневних сати у петак почео да пије. Жена је радила као спремачица у предшколској установи у Бешки, и он је отишао код ње на посао.Позвао је да изађе напоље, али она није хтела. Могао је и тамо да је убије, с тим својим помахниталим умом - прича Ј. Р. из Чортановаца, којем је супруга испричала за овај догађај.

ПРОЧИТАЈТЕ И: УЖАС У ЧОРТАНОВЦИМА: Жени пререзао врат


Чортановчани кажу да је веза између Наде и Милана била турбулентна, праћена насиљем и свађама, као и да је полиција често долазила да интервенише. То потврђује и младић који се затекао на лицу места одмах после крвавог пира.

- Када је полиција стигла, одмах се видело да знају ко је и какав је Трбојевић. Старији полицајац је испричао једном комшији да је лично неколико пута хапсио Милана и писао му пријаве. Очигледно да је негде запињало у суду јер није био процесуиран - тврди саговорник "Новости".

Баш због Миланове гадне нарави, мештани овог фрушкогорског села уз обалу Дунава избегавају сваки сусрет са њим.

- Он је вредан, и кад почне нешто да ради, стварно уради добро. Али за време тог посла не смеш да му даш алкохол. Јер тада, чим га мало "ухвати", почне да вређа, да се свађа, и посао не би био завршен - прича С. Р. из искуства током једног од физичких послова које му је обављао Трбојевић.

МОТИВ ЉУБОМОРА

Милан је признао младићу који је притекао у помоћ кад је видео Наду да лежи на земљи да је исекао из љубоморе, сумњајући да га она вара са човеком код којег су управо те вечери били.