Хоти: И даље трагамо за Ивановићем

Танјуг

петак, 08. 03. 2019. у 14:51

Хоти: И даље трагамо за Ивановићем

Бесим Хоти / Youtube

Заменик командира Косовске полиције за регион Север, Бесим Хоти, изјавио је да се и даље трага за таксистом Владимиром Ивановићем, чији нестанак је пријављен 3. марта
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Заменик командира Косовске полиције за регион Север, Бесим Хоти, изјавио је да се и даље трага за таксистом Владимиром Ивановићем, чији нестанак је пријављен 3. марта.

"Ангажовали смо све ресурсе како би успели да пронађемо Ивановића, који се и даље води као нестало лице", навео је Хоти, апелујући на све који нешто знају о њему и имају било какве информације у вези са овим случајем, то јаве Косовској полицији.

Не зна се шта се догодило са Ивановићем, коме се траг губи од 28. фебруара, а случај његовог нестанка отворен је 3. марта, пенео је Радио Контакт плус.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА АУТОМОБИЛ НЕСТАЛОГ ТАКСИСТЕ: Потрага за несталим Ивановићем се наставља

Ивановић је радио као таксиста у Северној Митровици, а његово возило марке "фокваген Бора", беле боје, пронађено је у уторак вече у селу Матица у општини Звечан.

Полиција је у возилу које је пронашла напуштено затекла чауру од метка и трагове крви. Са овим случајем упознато је и надлежно тужилаштво.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације