Преминула конобарица, којој је бивши дечкo пуцао у главу усред Беча, па онда пресудио себи!

NovostiOnline

16. 02. 2019. у 13:47

Преминула конобарица, којој је бивши дечкo пуцао у главу усред Беча, па онда пресудио себи!

Printt screen heute.at

"Убићу вас обоје", викао је изнервирани Босанац, али га нико није озбиљно схватио. Све док у уторак, три хица нису одјекнула предграђем Мајдлинг, а конобарица и Босанац остали да леже непомично у локви крви
Виолета Ј. (48), Српкиња коју је у уторак у Бечу упуцао бивши дечко Жељко Б. (52), преминула је у ноћи између петка и суботе, након што је неколико дана била критичном стању и вештачкој коми. Она је у болницу примљена са две улазне ране од метка.

Српкиња која је у Бечу радила као конобарица, упуцана је након што је завршила смену у кафићу "Ребека". Као гост локала, те вечери се појавио Жељко Б., родом из Босне, иначе њен бивши партнер, који је у локалу попио пиће.

Након завршетка смене, несрећна жена се упутила у оближњи локал "Зиро" на пиво, а за њом је кренуо и Жељко. Неколико минута касније, извадио је пиштољ, и насред улице је испалио два хица у Виолетину главу, несрећна жена је пала на земљу.

Након тога, вероватно мислећи да ју је убио, Жељко је пресудио себи упуцавши се у главу.

Хитна помоћ и полиција су убрзо били на месту несреће, њих двоје су превезени у болницу и одмах кренули са збрињавањем. Виолета је стављена у вештачку кому, док је њен бивши партнер преминуо непосредно након болничког пријема.

Према писању аустријских медија, Виолетино здравствено стање је данима било изузетно лоше, будући да је примљена са две улазне ране од метка. Лекари су од почетка страховали да неће преживети јер се налазила у критичном стању, мада под константним надзором, будући да је у коми, преноси Телеграф.рс.

Како су пренели аустријски медији, злочин који се карактерише као убиство из страсти, можда је могао бити спречен. Наиме, Жељко је и раније долазио у кафић у ком Виолета конобарише. Неколико дана пре убиства, вероватно под дејством алкохола и разјарен чињеницом да не жели да буде с њим и упркос чињеници да је због Виолете оставио жену и децу, претио је убиством.

"Убићу вас обоје", викао је изнервирани Босанац, али га нико није озбиљно схватио. Све док у уторак, три хица нису одјекнула предграђем Мајдлинг, а конобарица и Босанац остали да леже непомично у локви крви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације