ГОРАНОВО ТЕЛО РАСКОМАДАНО У КАДИ! Србин пронађен мртав, одсечених удова, полицајци потражили стручну помоћ због језивих призора

Novosti online

10. 02. 2019. у 07:15

ГОРАНОВО ТЕЛО РАСКОМАДАНО У КАДИ! Србин пронађен мртав, одсечених удова, полицајци потражили стручну помоћ због језивих призора

Foto:Facebook/Goran Stevanovic

Србин Горан Стевановић (40), који је прошлог месеца затечен мртав на југозападу Сиднеја, пронађен је раскомадан у кади у кући свог убице
Србин Горан Стевановић (40), који је прошлог месеца затечен мртав на југозападу Сиднеја, пронађен је раскомадан у кади у кући свог убице, пишу локални медији.

За овај свирепи злочин оптужени су Кан Ксуан Фам (38) и Кејт Ени Лојд (39). Тело Стевановића, иначе оца двоје деце, пронађено је у кади у кући осумњиченог Фама.

Како пишу локални медији, злочин је откривен након што су се комшије овог мушкарца жалиле на снажан смрад који је допирао из Фамове куће, а један од комшија, Дејвид Хол, приметио је и да се око куће скупљају муве.

Како се испоставило након тога, тело је у кади стајало шест дана и почело је да се распада.

Полиција је остала у шоку када је упала у стан осумњиченог Фама и схватила да су Горанови удови били одстрањени!

Полицајци тражили стручну помоћ

Надзорник стамбеног комплекса у оквиру ког се налази и Фамов стан рекао је медијима да су неки од полицајаца који су први стигли на лице места накнадно морали да потраже стручну помоћ саветника и психолога, додавши да је "сцена била изузетно брутална".

Полиција још није желела да прецизира појединости и чека се пун извештај.

Иначе, верује се да су осумњичени познавали жртву коју су пријатељи описали као "дивну душу која се борила са зависношћу, која је била добра за друге, али не и по себе".

Иако није прецизирано, сумња се да се Стевановић заправо претходних година борио против депресије, али и зависности.

"Дочекао ме је крик његове мајке"

Један од пријатеља убијеног Стевановића, Зоран Јовановић, испричао је медијима да је отишао до куће у којој је страдали делио са родитељима и да га је тамо сачекао призор који ће памтити.

- Његова мајка је вриштала на сав глас за сином - рекао је Јовановић, па додао да је забринут за његову породицу, нарочито жену и двоје деце: "Не знам како ће поднети. Зашто би неко починио овако стравичан злочин. Не бисте ово желели ни најгорем непријатељу".

Осумњичени Кан Ксуан Фам (38) и Кејт Ени Лојд (39) појавили су се на суду у Ливерпулу. Они ће остати у притвору, а наћи ће се поново пред судом 11. марта. Фам је осумњичен да је брутално убио Горана, док је његова партнерка, Кејт Ени оптужена за саучесништво.

Полиција верује да је Стевановић напустио свој дом 8. јануара, а да је нестао два дана касније. Зграда у којој је пронађено тело је наводно чвориште илегалних активности и ту често долази полиција.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)