Срђан страдао пред ћеркицом, убице дошле из Бугарске?

Е. Х.

28. 11. 2018. у 08:00

Срђан страдао пред ћеркицом, убице дошле из Бугарске?

Срђан Алексић / Полиција је блокирала улицу после злочина

Полиција трага за нападачима који су са мотора у покрету, пуцали у Срђана Алексића (38). Наводно се бавио зеленашењем

ПИРОТСКА полиција интензивно трага за убицом или убицама Срђана Алексића (38) из овог града, који је у понедељак убијен хицима са мотоцикла у покрету. Док је са ћеркицом излазио из свог аутомобила БМВ, на паркингу у Таковској улици, непознати нападачи су отворили ватру на њега и нанели му тешке повреде од којих је преминуо на месту.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОРУЖАНИ ОБРАЧУН У ПИРОТУ: 38-годишњак убијен са мотоцикла

Девојчица коју је Срђан водио на часове страних језика, срећом, прошла је без икаквих озледа. Ко је и зашто усмртио Алексића показаће истрага, тек они који су га знали кажу да се поред осталог бавио и зеленашењем и да је радио неке послове у суседној Бугарској. Не искључује се могућност да су убице тамо и ангажоване.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - За убиство комшије 15 година затвора

Од момента ликвидације, какве се виђају у филмовима о мафијашким обрачунима, полиција је блокирала читав овај крај, али и излазе из града према Белој Паланци, Димитровраду и Бабушници. Још се поуздано не зна да ли су нападачи били маскирани, јесу ли имали кациге на глави и да ли су их снимиле неке од камера са околних зграда.

- Врло брзо је издахнуо, јер је највероватније с леђа погођен у срце. Био је крупан човек и једва су успели да га унесу у амбулантна кола. Рафал од неколико хитаца чуо се као прасак петарди - рекао нам је један од људи који су притекли Алексићу у помоћ. - Осим његовог БМВ, једним хицем погођен је и бели "опел" који је био паркиран поред и чији се власник налазио у оближњој радњи.

Како сазнајемо, полиција је током ноћи привела више особа из криминалног миљеа Пирота и саслушавала их. Неки су пуштени, неки задржани. Трага се и за мотоциклом са којег су испаљени смртоносни хици.

Аутомобил у којем је изгорео Дејан Илић

Алексић, који је у Пироту познатији као Месец, пре неколико година изашао је са деветогодишње робије у коју је доспео након убиства Дејана Илића, власника дискотеке "Бај Итали". Са њим су одговарали и због истод дела осуђени и његови сарадници Драга Ђорђевић и браћа Филип и Никола Стефановић. Дејан Илић, познатији као Геџа, замерио им се јер их није пустио у дискотеку у којој је те 2005. године славио свој рођендан. Неколико сати касније, пред јутро, сачекали су га надомак његове куће на Сарлаху и засули Молотовљевим коктелима. Буктиња од аутомобила у коме је био несрећни Илић ударила је у бандеру, а он је том приликом жив изгорео.

Иначе, Алексић је иза себе оставио супругу и троје деце.

ОТИСЦИ НА СТАКЛУ

ЗЛОЧИН у којем је учествовао Срђан Алексић расветљен је захваљујући одличном раду форензичара. Наиме, у колима у којима је изгорео Дејан Илић пронађени су трагови расутог стакла Молотовљевих коктела, а на њима су били отисци нападача.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Djole

28.11.2018. 08:12

Pa ovo je dobra vijest....spora ruka pravde je konačno stigla jednog okoreloga kriminalca i ubicu.... Što je sejao to je i požnjeo... Mada gledajući zasluženo prelaku je smrt imao. Eto, raduj se narode srpski jer bolji je dan osvanuo.

mila

28.11.2018. 08:34

Ubio nekoga pa onda ladno vodio cerku na strane jezike,mislim sta je ocekivao ovaj covek.Pa nije burek pojeo nekad negde vec je lisio zivota nekog.Ko se maca lati ne treba ocekivati da ce cvece dobiti!Boze koliko glupaka na jednom mestu.Jadna je njegova porodica kada shvate u sta im je zivot prosao i sa kakvim glupsonom su ziveli zena mu i cerkica.

mima

28.11.2018. 08:51

Toliko pišete o ubistvima kriminalca da ste zgadili svima oni rade to što rade i znaju da zbog toga neče imati dug život voliš moč i pare kratak je život!!!!!!

užas.

28.11.2018. 09:11

evo plačem, čerkica gledala sve, strašno , trebali su dete da sklone kao sve poštene ubice. doduše i on je spalio živog čoveka ali ćerkica tog nije gledala.

Рашо

28.11.2018. 09:39

Несрећно дете. Шта је криво па да има таквог оца. За народ је боље да оваквих нема!

Професор Атлагић

28.11.2018. 09:39

Ма, изгледа да Пирот неће моћи да се опорави од бола и туге за овим филантропом који је спаљивао живе људе.

Деки

28.11.2018. 10:10

Шта значи реченица, где се наводи да је иза себе оставио супругу и троје деце? Да ли му се тиме аминује део злочиначког понашања или читав криминални досије? Бојим се да је овако боље за све које сте навели да је оставио, па и шире.

Nudls

28.11.2018. 11:39

Ovakvi kao ovaj, naprave narodu manje stete od političara. Tako da mi je i njega u neku ruku "žao".

ZEC

29.11.2018. 07:34

AKO, prema zasluzi, samo se cepajte kad već milicija ne radi ono za šta prima novac i benificije, a i njih stiže, TAKO TREBA u ovoj nazovi državi !