Нестала жена после годину дана пронађена мртва

В. ИЛИЋ

13. 11. 2018. у 14:08

Тело Снежане Милетић (59) из Гуче, којој се губи траг септембра 2017, откривено у селу Велес код Драгачева. Незванично, нема трагова насилне смрти, али се не одбацује могућност убиства

Нестала жена после годину дана пронађена мртва

Снежана Милетић

КОСТУР жене пронађен је протеклог викенда у шуми у драгачевском селу Велес, а према незваничним информацијама у питању је Снежана Милетић (59) из Гуче која је нестала 5. септембра прошле године. Случај је одмах пријављен полицији, а потом је наложена обдукција. Према првим информацијама из истраге, нема назнака насилне смрти, али се не искључује могућност да је Снежана убијена.

Кости је пронашао шумар, а по гардероби, торби и мобилном телефону који су откривени у близини, претпоставља се да је то леш Снежане Милетић. Родбина је одмах после нестанка посумњала да је Снежану задесила каква трагедија, јер је нестала под веома сумњивим околностима. Наиме, она је кобног дана дознала да њену шуму, која је четири километра удаљена од Гуче, и која се налази на имању њене мајке, неко бесправно сече. Један од комшија ју је одвезао до забрана, а он је даље продужио својим послом.


Прочитајте још - Снежана отишла да брани шуму и нестала

- Рекли су јој да су у шуму дошли људи из Краљева и да секу дрва. Она се у то и уверила, испричала рођаки мобилним телефоном шта је видела, а затим јој се губи сваки траг - испричао нам је један од Снежаниних рођака.

Безуспешна потрага за Снежаном трајала је данима, у потрази су били укључени шумари, ловци, полиција са псима трагачима, родбина, пријатељи, међутим, ништа није дало резултата.

- Шума у којој је пронађена је знатно удаљена од њеног забрана. Она је била срчани болесник, и не би могла да пређе толико велики пут. Сумњамо да ју је неко убио - казале су нам Снежанине комшије.


ЧЕКА СЕ ДНК АНАЛИЗА

ВИШИ јавни тужилац у Чачку, Иван Зарић, казао је да су пронађени остаци људског скелета у шуми надомак села Велес.

- Тачно је да су пронађени остаци људског скелета. Али чији су тек треба да се утврђује, као и под којим околностима је настала смрт, односно, да ли је била насилна. Треба да се уради ДНК, а док стигне извештај проћи ће време - казао је Зарић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

zaliv. net

13.11.2018. 15:03

Svi znamo da dole oko Novog Pazara ima ovih sto velicaju ISIS mnogi su se i vracali iz Sirije a tuda prolaze kad idu za Beograd...

Medi

13.11.2018. 15:31

Eto šta se desi namesto Velike srbije i vekovnog srpskog mora za bar letne radosti.....SVAKIH ŠEST SATI JEDNA OSOBA U SRBIJI SE UBIJE: Depresivnost i impulsivnost su ALARM suicidalnog rizika!

buki

13.11.2018. 18:18

Prosle godine su sumokradice pucale i na policiju, ostavili sav alat, traktor i pobegli na Kosmet. Pisalo je o tome u novinama, čak mislim da su ranili policajca. Na sta su sve ti "ljudi" spremni vidimo sada, a u Srbiji zastititi svoju imovinu je nemoguce, posebno poljoprivredne kulture koje ne mozete da zaključate. Uzasan zločin, jadna zena.