Расветљена серија крађа у Краљеву

Г. Ћ.

02. 11. 2018. у 15:24

Расветљена серија крађа у Краљеву
Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву расветлили су чак 46 крађа, тешких крађа и разбојничких крађа ухапсивши Ђ. Р. (23) из Рашке под сумњом да је починио та кривична дела
КРАЉЕВО – Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву расветлили су чак 46 крађа, тешких крађа и разбојничких крађа ухапсивши Ђ. Р. (23) из Рашке под сумњом да је починио та кривична дела којима је оштетио ЈП “Железнице Србије“ и друга предузећа у Индустријској улици и околини на подручју Краљева.

Он се сумњичи да је, током прошле и ове године, обијао просторије ових предузећа одакле је крао предмете од различитих врста метала које је касније продавао као секундарне сировине.

Сумња се, такође, да је Ђ. Р. прошлог викенда починио кривично дело разбојничке крађе над радником једног предузећа који је покушао да га спречи у крађи, а полиција га је ухапсила на делу док је у кругу краљевачке Фабрике вагона покушавао да украде алуминијумске облога са топловода.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ХАПШЕЊЕ У СМЕДЕРЕВУ: Крали гориво, оштетили предузеће

По налогу Основног суда за осумњиченим Ђ. Р. је била расписана потерница и он је након хапшења спроведен у Окружни затвор у Краљеву.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације